Šta je novo?

Americas Army

shku

Čuven
Učlanjen(a)
22.03.2003
Poena
620
Aj da vidim kolko vas ima?Posto vas se dosta javlja da igrate a slabo vidjam nase nove igrace.
Gde igrate,koji su vam ingame nickovi,ima li vas na trackeru?
Dal znate da imamo svoj server na SBB-u?Ping 30ms ;)
Znate li da je NOB,nas klan,bio u top 10 pre pauze na twl-u 4v4
Sad posle pauze ima skor od 4:0 i igra za 13 mesto naredne nedelje.
ip servera 82.117.194.231
imamo i nash TS server za koji vam treba pass pa svratite na nob-ov forum i zatrazite isti
Vlade_Divac[NOB] ;)

Bilo bi lopo da neko upuceniji stavi link odakle se moze skinuti igra, pac i sve sto je potrebno da bi se moglo igrati na tom nasem serveru. Inace ja sam igrao to jos davno, prva verzija koja je bila ukoliko se nevaram, pa bi se mozda malo i podsetio igre (nije bila losa samo me ubijalo cekanje da upucaju poslednjeg igraca iz neke ekipe). :wave:

Ja sam relativno skoro poceo da igram(imam honor 16) i navukao sam se ko nezdrav. Igram verziju 2.5 iz linuxa, cekam da mi puste brzi net pa da skinem 2.7 . Koliko vidim, requirements su dosta porasli u odnosu na v2.5. Kako vama radi, jel to i dalje Unreal 2 engine ili su nesto jos nabudzili?
Ja uglavnom igram na serveru Do Not And Friends gde se igra samo Bridge Crossing mapa, ali sam nesto greskom banovan pa se sada jurim sa njihovim adminima.
Na vasem serveru ne moze da se igra sa 2.5?

Ovo je jedina igra koju igram na comp-u...
Verzija 2.7 naravno.
Na trackeru sam,username Justice4All[Ser].Poz svima sto igraju i vidimo se online(nadam se u istom timu :D,opasan sam sa m24 :D)

Edit: Honour level 84 :D,frag rate 1.65(sa tendencijom rasta :) )

Poslednja izmena:
Ja sam relativno skoro poceo da igram(imam honor 16) i navukao sam se ko nezdrav. Igram verziju 2.5 iz linuxa, cekam da mi puste brzi net pa da skinem 2.7 . Koliko vidim, requirements su dosta porasli u odnosu na v2.5. Kako vama radi, jel to i dalje Unreal 2 engine ili su nesto jos nabudzili?
Ja uglavnom igram na serveru Do Not And Friends gde se igra samo Bridge Crossing mapa, ali sam nesto greskom banovan pa se sada jurim sa njihovim adminima.
Na vasem serveru ne moze da se igra sa 2.5?
Sa mojom masinom igram sve full na 1280/1024. Ni da secne

Ima li ko iz novog sada tu zadnju verziju da je voljan da nareze?!? Kakav god net covek da ima 2.5gb nije bas malo. :S:

Pa sto ne pitas tebra imam ja skino odavno...javi se pa da ti recnem...

ja vec par puta pokusavam da predjem onaj deo treninga gde upucavas pokretne mete u kolibi. ali nesto mi tesko ide, uvek imam oko 6000 poena, a treba oko 10000 da bih prosao.

odoh da vezbam...

Hm, sad vidim da je poslednja verzija 2.8? Videću da je skinem ovih dana, samo recite gde ima najviše naših ljudi, ili neki domaći server.

Nego jel bi bio problem da kažete gde ima da se skine, ali preko http-a, pošto lik koji će mi skinuti je ograničen samo na http, tj nemože da ide preko ftp-a.

Poslednja izmena:
Nasih ljudi ima najvise na NOB-ovom Honor serveru IP : 82.117.194.231:1716 i na serveru od Serb Dragons-a isto ima gomila nasih ljudi, ja trenutno igram preko modema i na NOB-ovom serveru mi je odlican ping, inace je okacena masina na SBB-u i uplaceno je da bude oficijalan, tj honor...
Stanje servera

linkovi za download preko http-a :
download

a posto sam skoro svaki drugi dan u NS-u, ko hoce iz Ns-a, mogu mu doturiti disk sa 2.7 i patchom na 2.8

spisak svih nasih ljudi registrovanih na AA trackeru :
Serbia

Poslednja izmena:
evo ja vam se pridružujem od sutra, pošto sam sad na 97% igre, tako da eto mene uskoro :)
Nego aj mi reci da mi treba još nešto osim same igre, neki editor servera tako nešto pošto sam ovo davno probao da igram preko dial-upa, ali mi se nije dalo ;)

Poslednja izmena:
u principu ne treba ti nista drugo sem igrice...
E sad bilo bi lepo da imas Team Speak, free program za glasovnu komunikaciju, sto opet daje novu draz igri, mnogo je bolje kad pricas sa ljudima... Imamo podignut i TS server pa mogu svi nasi ljudi koji igraju i tu doci...
Drugo : registruj se na aaotrackeru, tu mozes da dodajes svoje prijatelje na listu, pa uvek vidis ko je kad on-line i na kom serveru igra...
mada sada postoji i u samoj igrici da dodajes prijatelje u listu, to je to sto ti treba, nista vise...

TS imam još iz vremena kad sam igrao World Of Warcraft, tako da to nije problem. Samo mi reci koji je naš server.

Da malo vratim temu iz mrtvih...

Americas Army 2 mi je ostala jedna od najdražih igara koje sam igrao. Međutim sa finalnom verzijom (AA 2.8.5) je ujedno i prestala podrška od strane developera za ovu igru. Dev team je napravio i izdao Americas Army 3 (http://forum.benchmark.rs/showthread.php?187593-America-s-Army-3&highlight=americas+army) kao što možete vidjeti bio sam oduševljen što izlazi ovaj nastavak, ali igrao sam je jedno mjesec dana i prestao - jednostavno nije bila dobra kao AA2.

Jučer sam posjetio neke forume i baš sam se obradovao. Kako je od strane američke vojske u potpunosti prestao support za AA2 (ukinuti su i severi sa honorom i sve ostalo). Grupa ljudi se okupila i sami su preuzeli AA2 u svoje ruke. Napravili su svoj application/launcher koji je odličan i bolji od prijašnjeg originalnog.

- easy download and (portable) install of everything needed
- modern pc game tweaks and fixes in launcher
- server browser
- buddy list
and more...

Pohranjivanje honora opet radi preko - battletracker.com i moguće je vratiti stari honor ako se ima neki dokaz (screenshot, video ili možda stari account preko battletrackera).

Sajt se nalazi na http://aao25.com/

Developeri su se odlučili da koriste v2.5 kao zadnju verziju (iako je zadnja bila 2.8.5) zato što je ovo bila zadnja verzija za linux i mac i tako da nema cheatera i nema hackova za ovu verziju. U ovoj verziji je ukinut bunny hopping i nema radara pa je ovo nekako verzija naklonjenija ljubiteljima realizma.

Ima hrpa novih mapa i prerađene su mape iz AA3.

Još jedna važna stvar je da u svako doba, a pogotovo navečer ima igrača. Pa vidimo se na borderu, urban assaultu ili hospitalu ... pozdrav

Malo akcije (nisam ja snimao)

Nazad
Vrh Dno