Šta je novo?

AMD64 Venice 3000+ problem sa instaliranjem Zone Alarm 6

raven2005

Slavan
Učlanjen(a)
28.09.2005
Poena
350
AMD64 Venice 3000+ problem sa instaliranjem Zone Alarm 6... da li je neko imao... meni nece da instalira prijavi da mi nedostaje validation file vsinit.dll, vsdata.dll you dont have root certificate... a juce mi se desilo da mi je puko Zone Alarm i onda mi zablokirao sve portove i nisam mogao da idem na net... pa sam morao da reinstaliram system bio je WINXPSP2 a sad imam WINXPSP1 i sada nemogu da instaliram... pa sam instaliro Black ICE... Dok na drugoj masini kod druga AMD64 Winchester 3000+ Zone Alarm resetuje komp i nekako uspe da uninstalira ali on blokira portove i nije mogao da poveze komp u mrezu od 4 kompa... Na mom kompu je ASUS A8N-E nForce 4 ultra a na njegovom MSI K8N nForce 3 250gb ako ovo nesto znaci... ni na jednom nije bio instaliran NV firewall... Probao sam i outpost i kerio i nijedan nisam znao da podesim da radi u mrezi... mlogo komplikovano ono oko portova jos ako imas u mrezi tri kompa kao ja smrt za zivce.... Tnx unapred na odgovorima..

Cao,

Pazi ovako ja imam AMD 64 Winchester 3200+ i Asus A8N-SLI DeLuxe. OS je winXP SP2, i najnormalnije mi je radio ZA ali sam ga zamenio Outpostom (neuporedivo bolji) i sve shljaka bez problema.
Nisam siguran da problem ima previse veze sa tipom procesora, na tvom mestu bi uradio clean instalaciju windowsa i updejtovao sa najnovijim nForce driverima, pa probaj da instalirash ZA (ili Outpost).
Toliko.

Poz

Pa uradio sam clean install prvi put i instaliram zone alarm 6 i on mi zablokira komp svaki put kada podigne sistem... pa uradim opet clean install sa novim driverima za nforce4 i on sada kada hocu da instaliram zone alarm prijavi mi da nemam vsinit.dll... stavio sam outpost ali mi on blokira Operu i nemogu da otvaram stranice... najverovatnije mi blokirao port 80... ali imam jos 2 kompa umrezena i njih je blokirao... pa sam probao onda sygate on je radio super na mojoj masini ali drugi kompovi nerade... i na kraju sam stavio Black ICE i on radi odlicno...svi kompovi rade u mrezi

Windows xp sa servis pack-om 2 ima odlican firewall!Zasto sebi komplikujete zivot?Kakav bre zone alarm??Sta ce ti to? :crash:

Dejan1972 je napisao(la):
Windows xp sa servis pack-om 2 ima odlican firewall!Zasto sebi komplikujete zivot?Kakav bre zone alarm??Sta ce ti to? :crash:

I stojiš iza toga? :d

Ja sam impresioniran zakljuckom da je AMD 3000+, a posebno verzija jezgra krivac zasto ne moze da instalira ZA.

Odakle ti ta ideja, ajde mi molim te objasni rezon.

heheh

O boze, ne znam da li bi se zabrinuo za lika ili da se samo smijem, isto bi bilo da si rekao da nece da se instalira zato sto u kini jedu skakavce,... procesor sa tim al bas nikakve veze nema... :bottle: vs :cigar:

Nazad
Vrh Dno