Šta je novo?

Amd

bledcek

Slavan
Učlanjen(a)
03.07.2006
Poena
316
Da li su jos aktuelni Atlon 2000+ i Barton 2500+, i da li mogu da se pronadju u novim konfiguracijama?

barton 2500 nov je kolega nasao krajem 2004. ili pocetkom 2005. (mislim da je krajem, 20. i nekog XII)
i iznenadio se kad ga je video u nekoj prodavnici (poslednji primerak)

sto se AMDa tice tu i tamo se moze pronaci S745 konfiguracija ali sad su poceli da guraju malo vise AM2 tako da i S939 postaje retkost

ovo sve na osnovu slabog uvida u trziste

Neverovatno je kako barton drzi cenu, a Sempron ga dere kako hoces!

Ja sam moj barton 2600+ star oko 2 ipo godine prodao pre neki dan za 45 evrica. A video sam i da neki traze za 2500+ 60-70 evra al to je vec bolest.

stvarno je bolesno kad danas neko prodaje bartona za ~60e,za te pare se moze kupiti athlon64 3200+ u garanciji...ali najgore od svega je da ti prodavaci nadju kupca(jesu li ti kupci mutavi???)

Ma sta ti je, samo kupuju "proverenu" tehnologiju. Sta ce njima tamo nesto, 64-bitno! :d lol

Ma sta ti je, samo kupuju "proverenu" tehnologiju. Sta ce njima tamo nesto, 64-bitno! :d lol

Ovo me podsetilo na provalu jednog tipa koji je pre nekoliko meseci ovde trazio savet sta da uzme...Bartona ili Sempron 64 sa akcentuacijom da mu je Barton iz 2004. sigurnija kupovina od za njega sporijeg Semprona 2800+ 754 posto je Barton proveren. :D :D

@all without sense of time
Ajde ljudi raskrstite vise sa Bartonima, ni 939 procesori vise ne mogu da se nadju novi niti ikome trebaju a ne neka praistorijska spora dinosaurus cuda od procesora, to vreme je davno proslo. :whip:

Ja sam moj barton 2600+ star oko 2 ipo godine prodao pre neki dan za 45 evrica. A video sam i da neki traze za 2500+ 60-70 evra al to je vec bolest.

A ja pre neki dan kupio Sempron 2800+ (doduse s754) za manje od 40 eura. Nov. Box. Sa kulerom. Super radi. :D:D:D
Ne, stvarno. Znam da je sve stvar ponude i potraznje, ali vec za 80-85 eura se mogu kupiti ploca i procesor koji ce biti bolji od bilo koje socket A kombinacije. Da ne pominjemo da su u pitanju nove stvari. Po istoj ceni koju ovde traze za polovne stvari. Ludnica.
Pozdrav

Nazad
Vrh Dno