mikac79 je napisao(la):jer mogu da pogledam nekako preko nekog softvera koji je da ne skidam sve, tj ne znam koji je![]()
mikac79 je napisao(la):da rezmiramo kolika je normalna radna temperatura za Palomina(orjentaciono), posto kod mene tera i do 70 C
[email protected] i FOP32 = 30°C - 55°Cmikac79 je napisao(la):da rezmiramo kolika je normalna radna temperatura za Palomina(orjentaciono), posto kod mene tera i do 70 C
Vec imas jedan, a gde si ga stavio, odmah do graficke, ja mislim da sa jos jednim neces mnogo dobiti (gde ces da pravis toliku guzvu, mnogo je bolje da stavis ventilator na kucistu).mikac79 je napisao(la):to bi bilo to nego me zanima da li da ubacim jos jedan slot cooler za graficku posto greje kao nenormalna
PJ je napisao(la):LCD na kucistu kaze 45.1 (obicno pokazuje 2-3c vise nego bios, a sonda je pod procesorom), a svi ventilatori su mi maximalno utisani. Ako ih malo ubrzam ide do 41-42, a pod punim opterecenjem ne prelazi 47-48...
Hladi ga raptor cool I na 2500rpm....
Mislio je na ThermalTake Xsaiser (ili kako se već pišemikac79 je napisao(la):sta je tt kuciste? ovo je klasicno atx kuciste
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari