i rekoh u proshlom postu da chekam rezove sa novim napajanjem, ali mislio sam na testove stabilnosti. bruka su ovi rezovi za spi, ali mene, a mislim i vecinu ovde, zanima full stabilnost na shto vecem kloku.
a shto se tiche PSU-a, nije sve u Vatima. iako taj tvoj cpu neam shanse da troshi preko 200w pod linxom, i ostale komponente, ne rachiunajuci grafu, neka troshe i 100w, to je opet samo 300w.
kuci imam identichan taj transcend na identichnoj plochi, samo je kuler true black i psu cors hx620.
takodjer smatram da max ht zavisi i od procesora, kao i od bios verzije. sa najnoviim biosom nisam pokushavam max ht, tj sa ovim x2 550. sa x5.33 mnoziocem max je nekih 215-220, sa x4 oko 280, sa x3.33 ~300, a sa x2 moze i preko 300 ali onda nema svrhe jer je memorija prenisko, mozda za neki suicide SS za max klok procesora

kad dodjem kuci u bg, videcu da nabavim neke 620 ili 425 denebe pa da se malko poigram, bash me zaintrigirala cela pricha o ovim novim zanimljivim amd cheap zverkama.
ne spomenuh da hladim aktivno NB heatsink na plochi, to mi je dosta pomoglo ad stabilizujem machinu pri linxovanji tj pri visokim teomeraturama, a prethodno sam odlepio onu GA nalepnicu, mnogo su pale temperature.