Šta je novo?

AMD vs Intel

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
bole je napisao(la):
Nisam jos definitivno siguran, ali oko 400 450 eura za plocu i procesor

Za te pare mozes da kupis celu AMD konfiguraciju, sa sve monitorom, A od Intela taman imas za plocu i procesor. :d:d

Ja predlazem ban for life za sve koji su nesto ovde pisali, ukljucujuci i mene :D

Necu da komentarisem lika sto ide u krajnost.

Zdravo

Aca je napisao(la):
Za te pare mozes da kupis celu AMD konfiguraciju, sa sve monitorom, A od Intela taman imas za plocu i procesor. :d:d

Sigurno moze ali neke "periferne" komponente ce biti slabe...

Da li moze za te pare Nforce2 2500+ 2x256mb(mada ne vidim zashto dvokanalno kad to xp ne moze da iskoristi..onda 1x512mb) 120GB hdd..
Grafika..shiroko mu polje....mada ako mu nije bitna nek se zadovolji integrisanom ili nekim mx-om ili se-om(mada se nek zaobidje) pa kasnije...
monitor 17" ispod 100€ ...rezach neki naravno cdrw....i shta mu vishe treba!!

Shto se tiche ban-a nije shtos pa nismo ni upozorenje dobili!!!

Znachi ljudi to jednostavno ignorishu...ili im se svidja...evo vracamo se u kolosek!!

ivica je napisao(la):
Sigurno moze ali neke "periferne" komponente ce biti slabe...

Da li moze za te pare Nforce2 2500+ 2x256mb(mada ne vidim zashto dvokanalno kad to xp ne moze da iskoristi..onda 1x512mb) 120GB hdd..
Grafika..shiroko mu polje....mada ako mu nije bitna nek se zadovolji integrisanom ili nekim mx-om ili se-om(mada se nek zaobidje) pa kasnije...
monitor 17" ispod 100€ ...rezach neki naravno cdrw....i shta mu vishe treba!!

Shto se tiche ban-a nije shtos pa nismo ni upozorenje dobili!!!

Znachi ljudi to jednostavno ignorishu...ili im se svidja...evo vracamo se u kolosek!!

Ovo pismen covek ne moze ni procitati :zgran:

Za 300-350€ tesko mozes promasiti, ma sta god uzeo.

Ok odlazim ja odavde ....ako me vidite.....znajte da su me opet uhvatile bubice, tj da ne mogu da odolim!!!

P.S.1.A vama izgleda treba crtati da bi shvatili!!!
P.S.2.Neka idem da kupim cetkicu!!!!
P.S.3.Ma shalim se ...necu vishe!!!
P.S.4.Evo kaznicu se :wall:
P.S.5.Eto,boli me, joj!!!

Poslednja izmena:
ivica je napisao(la):
Ok odlazim ja odavde ....ako me vidite.....znajte da su me opet uhvatile bubice, tj da ne mogu da odolim!!!

P.S.1.A vama izgleda treba crtati da bi shvatili!!!
P.S.2.Neka idem da kupim cetkicu!!!!
P.S.3.Ma shalim se ...necu vishe!!!
P.S.4.Evo kaznicu se :wall:
P.S.5.Eto,boli me, joj!!!
Daj odmori malo covece, imas 30 postova u ovoj temi, a nista nisi rekao osim sto si ubacivao smajlije. Ni ostalih 20-ak tvojih postova se mnogo ne razlikuju. Kad bi svi pisali kao, ti dokle bi dosao ovaj forum.

Wolverine je napisao(la):
Za sve one koji jos uvek veruju u bajke o Crvenkapi i nestabilnosti AMD-a:

http://www-1.ibm.com/servers/eserver/opteron/325/index.html
http://www.sun.com/servers/entry/b100x/
http://www.sun.com/servers/entry/v20z/

Da li bi se firme kao sto su Sun i IBM igrale svojim ugledom ???
Da, al shta je sa ovim nashim china mahinama?..Shto koriste obichni smrtnici...

Pusti Athlon 64 i (FX) znamo da su oni ispali OK!!!
Josh kad bi im naduvali frekvenciju bio bi pun pogodak!!!

shone190 je napisao(la):
Daj odmori malo covece, imas 30 postova u ovoj temi, a nista nisi rekao osim sto si ubacivao smajlije. Ni ostalih 20-ak tvojih postova se mnogo ne razlikuju. Kad bi svi pisali kao, ti dokle bi dosao ovaj forum.

Eto sad se josh i ljute!!!
Samo shto nece da se pojave pravi ljudi na ovom forumu...verovatno su zauzeti...

Vrati se svojim tegovima bodybuilder-u.... :laugh:

Zakljucajte ovaj thread posto nicemu ne vodi, a i zbog Ivicinog zdravlja!

shone190 je napisao(la):
Zakljucajte ovaj thread posto nicemu ne vodi, a i zbog Ivicinog zdravlja!

Chek da probam neshto....U tezak ovaj teg!!!!
Joj, izlete mi signature!!! :D

P.S. Moze te me naci na drugim mestima po forumu al tamo sam "normalan"!!!
Chak me ljudi i hvala!!! :wave:

A zdravlje je dobro...vishe ne slinim!!!

Poslednja izmena:
ivica je napisao(la):
Moze te me naci na drugim mestima po forumu al tamo sam "normalan"!!!
Chak me ljudi i hvala!!! :wave:

A zdravlje je dobro...vishe ne slinim!!!
Normalan mozda, al' pismen sigurno ne.
Sto se tice zdravlja, mislio sam za skoriju buducnost, a ne trenutno!

Predlazem da ukinete broj postova koji je svako od nas poslao,jer mi se sve vise cini da se(nazalost) preko 80% ljudi javlja misleci da ce valjda sto vecim brojem postova steci ovde ne znam kakav rejting -prava stvar je sto ste uknuli one rangove ...member,senior member, itd. jer su "experti" bukvalno zatrpavali forum svojim osmesima,namigivanjem i ostalim vrhunski korisnim postovima.Po meni,ako biste ukinuli broj postova mislim da bi forum onda krenuo u pravom smeru,to jest da ovde svi dolazimo kada nesto novo hocemo da procitamo/saznamo,ili da pomognemo nekome ko je u nekoj dilemi oko koriscenja ili kupovine neke komponente,umesto sto na svaki koristan post ovde imamo 5-6 pubertetskih frustracija.Inace ne vidim razlog zasto ovaj thread nije zakljucan ili sto su neki vec predlozili,jos bolje izbrisan jer je covek koji je pokrenuo thread vec odavno rekao da je odlucio sta ce da kupi.

Drugo mislim da ne bi bilo lose da u uputstvu za ovaj deo foruma stavite da ako neko zeli da pita koji procesor kupi,da to pitanje formulise na primer kao: koji procesor je najbolji za to i to,mogu da platim najvise toliko i toliko,tako cemo svi izbeci ove mucne threadove pune pljuvanja i lupetanja bez ikakve svesti o cemu se pise.

Trece nikad mi nece biti jasno zasto neki clanovi ovog foruma upucuju uvrede drugima samo zato sto se taj neko opredelio za drugog proizvodjaca CPU-a ili GPU-a od njega samog?Da nema neko ovde akcije Intela ili AMD-a,pa je zivotno zainteresovan za razvoj jedne od njih?Iskreno vise cenim coveka koji je kupio Intel,ali ima tehnicko objasnjenje zasto,nego nekog ko je kupio identican kao moj,a blage veze nema zasto ga je kupio i sta je uopste taj procesor?Osim toga ako sutra Intel ponudi procesor koji mi vise odgovara po ceni i mogucnostima za ono sto radim na kompjuteru,bez ikakvog dvoumljenja cu uzeti Intel,a ko god je radio procenu nabavke informaticke opreme ili bar polagao neki ispit iz projektovanja inf.sistema zna da ne postoji univerzalan metod procene koji ce reci ovaj procesor je toliko i toliko procenata bolji od ovoga,nego to prvenstveno zavisi od namene tog sistema koji se nabavlja.

Izvinjavam se svima na duzini posta.

shone190 je napisao(la):
Normalan mozda, al' pismen sigurno ne.
Sto se tice zdravlja, mislio sam za skoriju buducnost, a ne trenutno!

E pa onda je to pretnja... :smash: Daleko sam od tebe a uz to poznajem "uticajne" ljude...sve same mrcine a ne te "kljukane" proteinima!!!

Ja inache spadam u one prve u onoj narodnoj:"Um caruje snaga klade valja"

Shto se tiche pismenosti...Pa imam vece prste od tebe pa sam stisnuo a umesto e!!! :eyebrows: (ih pa desi se svakom...koliko si se ti puta prebio sa tegom...al necesh da piznash...ili bar ushinuo i sl.)

Vidish ja tebe nerviram tok ti mene ne!!!

E sad cu malo da vichem....LJUDI FIZICHKA PRETNJA NA AMD VS. INTEL!!! :smash:
Shone iskuliraj :smoke:
Ne znash shta sam uradio zidu kad sam uradio ovo :wall:..ha,ha ... odakle mi inspiracija!!!

Dajte ljudi taman sam htreo da nestanem sa ovog mesta a onda se neko nadje i proziva me!!!

Ne stvarno ljudi...Najbolji je G5 i gotovo...

Odoh u teretanu!!! :eyebrows:

Poslednja izmena:
Ivice... ja bih ti preporucio neku drugu "ustanovu"... isto tako doprinosi opustanju! :d

Marti Misterija je napisao(la):
Ivice... ja bih ti preporucio neku drugu "ustanovu"... isto tako doprinosi opustanju! :d

Tvoj avatar deluje opushtajuce!!! :D

A ako bash ocesh da znash moj nik je trebao da bude Shloggy!!! :mad: ..al zurio sam onda kad sam se registrovao!!!..tako me je jedan lik iz srednje nazvao kad sam se iznervirao...jedan chupavi lik. Sad je na filologiji i studira japanski!!!(Imali smo josh jednog Ivicu u razredu pa su na tako razlikovali...njega su zvali Shljiva(ronaldo..dobro je igrao fucu) a mene Shloggy(zbog dotichnog nerviranja...i pravljenja gegova).

I navikao sam se na taj nadimak al mi nekad smeta...smeju mi se...zato ih i mrzim ponekad(neke)...a i sami nemaju mozga koliko jedno pile i vare :smoke: i :bottle: i samo idu po :banana: !!!

Kad bi prichao samnom video bi da sam ja sasvim normalan lik samo se tako malo shalim..ponekad!!!

Ako mi ne verujesh pitaj The pochetnik-a...neki me i dan danas tako zovu!!!..ili po shatrovachkom Gyshlo!!!

E lako je vama ..... nema te nikakvih "trzavica"!!!!
Odoh ja sada ..... pocheo sam da mrzim ovo :type: ...

U zivotu ti nishta ne znache materijalne stvari :angel: ...bitan je zivot ljudi koje volish i koje te vole!!!!

Ne vredi i da posetish tu "ustanovu" bio bi folirant za njih!!!! :)

Aj molim da neko obrishe nekad ovo.....oftopic je debelo!!! al neke stvari nisu...i da ima neshto shto je vrednije od svadje AMD vs. Intel!!!

Ko razume shvatice!!!!Ko ne razume..zalim sluchaj..freak je!!! :wave:

:sceptic:
Jel' moguce da ovaj topic i dalje zivi? :laugh:
Straaaashno :smash:

Poslednja izmena:
Ovaj thread je dusu dao za koriscenje Report Bad Posto opcije. Mislim stvarno...

Nakon temeljnog citanja posta, zakljucio sam da Ivica nije bas pri sebi, a posto je dosta ljudi trazilo da se ovo zatvori, odlucio sam da ih poslusam. Dakle, thread zatvoren.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno