Marti Misterija je napisao(la):
Ivice... ja bih ti preporucio neku drugu "ustanovu"... isto tako doprinosi opustanju! :d
Tvoj avatar deluje opushtajuce!!!
A ako bash ocesh da znash moj nik je trebao da bude Shloggy!!!

..al zurio sam onda kad sam se registrovao!!!..tako me je jedan lik iz srednje nazvao kad sam se iznervirao...jedan chupavi lik. Sad je na filologiji i studira japanski!!!(Imali smo josh jednog Ivicu u razredu pa su na tako razlikovali...njega su zvali Shljiva(ronaldo..dobro je igrao fucu) a mene Shloggy(zbog dotichnog nerviranja...i pravljenja gegova).
I navikao sam se na taj nadimak al mi nekad smeta...smeju mi se...zato ih i mrzim ponekad(neke)...a i sami nemaju mozga koliko jedno pile i vare :smoke: i :bottle: i samo idu po :banana: !!!
Kad bi prichao samnom video bi da sam ja sasvim normalan lik samo se tako malo shalim..ponekad!!!
Ako mi ne verujesh pitaj The pochetnik-a...neki me i dan danas tako zovu!!!..ili po shatrovachkom Gyshlo!!!
E lako je vama ..... nema te nikakvih "trzavica"!!!!
Odoh ja sada ..... pocheo sam da mrzim ovo :type: ...
U zivotu ti nishta ne znache materijalne stvari :angel: ...bitan je zivot ljudi koje volish i koje te vole!!!!
Ne vredi i da posetish tu "ustanovu" bio bi folirant za njih!!!!
Aj molim da neko obrishe nekad ovo.....oftopic je debelo!!! al neke stvari nisu...i da ima neshto shto je vrednije od svadje AMD vs. Intel!!!
Ko razume shvatice!!!!Ko ne razume..zalim sluchaj..freak je!!! :wave: