Da se ne lažemo, niko neće da prodaje GTX 1080 Ti ispod cene. Isto kao što niko nije prodavao GTX 980Ti za male pare. To su grafike koje nadžive minimum dve naredne generacije.![]()
Ne znam sta je tu lepo. Kupis GeForce 1080 i uzivas, sa sve JEDNIM 8-pin konektorom.
To je trenutno. 1080 bi trebalo da kosta 500-550 od kada se pojavila 1080-Ti. Ali i da kosta 100e vise, opet je 150W TDP-a manje. Nista nisu naucili iz Fury debakla.Samo za taj uzitak ti treba 600e. Lepo ce biti ako Vega bude oko 500e
Cene su ponovo otišle u out zbog mininga. Do pre dva meseca u Nemačkoj je bilo nekoliko lepih oc modela GTX-a 1080 za 470-500e i bili su na stanju. Sada ni blizu. Takođe GTX 1080 Ti najjeftiniji je mogao da se kupi za 660e (obični MSI oc model).
Nimalo dobro vreme za nabavku high end grafike što zbog mininga, što zbog kašnjenja Vege...
Vegu takođe čeka slično - ako bude 500$, neće biti šanse da se nađe ni za približno pogotovo što će biti bolja za mining.
Ja sam razmišljao da neposredno pred izlazak Vege prodam moju 1070 i da posle vidim šta ću ali sad vidim da od toga nema ništa i da sam odlično prošao![]()
Takođe i onih 50$ po karti dolazi do izražaja, što je rudnik veći.. a u tom slučaju (da banalizujem) 'ebeš potrošnju. :dNe vadim racunicu vec sam dao banalni primer. Moze da bude i gore od toga sto sam ja naveo.
Zavisi o kojoj valuti je rec. A potrosnja i te kako dolazi do izrazaja sto je veci rudnik.
...
Izgleda manji proces vise ne moze da donese neke extra ustede, NV vec razmislja na multi GPU resenjima nesto kao Ryzen, verujem da ce i AMD tim putem, stim sto NV ima dalekooo vise $$$ za R&D
Dogovor je već maltene bio parafiran, a onda je JHH počeo da zahteva da on bude CEO mergovanog zeleno-zelenog AMD-a.Cekaj, pa gde su bili kada su imali novca da kupe nV i kada su bile one glasine kako ce AMD da kupim nVidia? Premotaj film unazad pa ces videti da su uvek bili iza nVidia-e kako god okrenes.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari