Šta je novo?

AMD uz sampione

mcekovic

Čuven
Učlanjen(a)
26.11.2002
Poena
619
Vecina posetilaca benchmarka sigurno zna da se AMD-ov logo nalazi na bolidu sestostrukog sampiona formula 1, vozaca Ferarija Mihaela Sumaher-a.

Verovatno nije toliko poznato da se AMD-ov logo nalazi i na ramenima petostrukog pobednika najvece biciklisticke trke na svetu Tour de France-a, amerikanca Lance Armstrong-a. Kako stvari stoje na ovogodisnjem Tour-u, Lance ce se ove godine izjednaciti sa Michael-om po broju podeda, a takodje postati i jedini biciklista koji je 6 puta pobedio na Tour-u.

Tako ce AMD-ov logo nositi najbolji vozac formule 1 svih vremena i najbolji biciklista svih vremena!

AMD stvarno zna da izabere prave (brzinske 😉 ) sampione!

Poslednja izmena:
AMD je sponzor USPS tima... tj. US Postal koristi Opterone na treninzima i u vazdushnim tunelima za silne prorachune...

Jes', shampijonat Chukarice u pikadu :d

Mada, mogli su te pare malo da uloze ovde negde, da se malo vise promovisu njihovi proizvodi 😀

E, ja imam 2-3 AMD-a, al me žestoko smara ovaj topic :d

mcekovic je napisao(la):
...
Tako ce AMD-ov logo nositi najbolji vozac formule 1 svih vremena i najbolji biciklista svih vremena!
...

Ipak mislim da je Edi Merks najbolji biciklista svih vremena 😉

Paja je napisao(la):
Ipak mislim da je Edi Merks najbolji biciklista svih vremena 😉
Moguće, ali je Lens neuporedivo popularniji, a popularnost danas čini čuda. Pogledaj Bekama, poslednju dobru utakmicu je odigrao možda pre 2 ili 3 godine i danas danji je cenjen zbog neke stare slave, žene Spajsice ili čiroki frizure. Jebga, tako ti je u šou bizu 🙂...

A i ja se ložim na Tour previše ovih dana 😀

Prilozi

• lens.jpg
    lens.jpg
    34.7 KB · Pregleda: 127
Nazad
Vrh Dno