Šta je novo?

AMD Socket AM2/AM2+ Bolt-Thru-Kit

R_O_N_I_N

Slavan
Učlanjen(a)
05.02.2008
Poena
349
Evo da napisem i ja jedan mini review. Koliko provodim vremena ovde red bi bio. :)

Radi se o resenju za jedan poprilicno iritantan problem koji imaju skoro svi korisnici AMD-ovih ploca,a vezan je za montiranje hladjenja,u mom sluchaju TRUE-a.
Sa standardnim sistemom za montazu je nemoguce namontirati gorepomenuti hladnjak u normalnom polozaju,tj. da stoji tako da topao vazduh izduvava ka zadnjoj strani kucista. E,tu stupa na scenu ova igrackica.

MIslim da slike govore sasvim dovoljno,tako da necu previse da detaljisem.

Kutija:

Kutija.jpg

I unutrasnjost iste :

Sadrzaj.jpg

Dakle,dobija se snala,backplate i kljucic za srafove,zato sto je iste nemoguce usrafiti srafcigerom,posto se nalaze bas ispod tele hladnjaka kad se sve namesti kako treba.

Evo kako izgleda kad se sve namontira :

Namontirano.jpg Namontirano zoom.jpg

Znachi,resavaju se dva bitna problema. Dobija se pravilniji/bolji protok vazduha,i izbegava se eventualno zauzimanje prvog slota za memoriju ( ili,shto je kod mene slucaj,moze da stane memorija u prvi slot,ali je prislonjena na heat pipe-ove od TRUE-a,sto bas i nije lepo :d )

Sajt proizvodjaca

P.S.

Izvinjavam se zbog budjavih slika,slikano je telefonom...:d

Poslednja izmena:
bravo. još kad bi to moglo kod nas da se nabavi bilo bi fantastično

Da li neko zna kako bih ovo mogao da porucim, bas mi je neophodno, iz razloga sto ne mogu da napunim memorijske slotove, tj mogu, ali mi cooler krivi hladnjake na memoriji :S
Ako nekog ima da moze da pomogne javite se :)

Jel provalio možda neko,da li se u međuvremenu nešto ovako pojavilo i kod nas u prodaji ??

Ne koliko sam ja primetio. Ja tražim svaki dan neki kit za am2, ali nigde ne mogu da nađem

Vrh Dno