E sad nesto smrdi na laz ili stvarno verujes da je dovoljan lc-cc-120 za 5GHz bez delida?
Villy, drustvo ti bacilo pare za noktua d15, a i ti na vodu. Prodaj bre to.
Ja na test ne gledam tako, već kako takt procesora, RAM-a, SMT i broj jezgara utiču na rezultate. Kao što rekoh, ni meni nije realno koristiti npr. ultra podešavanja za test budžet grafičkih, pa opet svi tako rade.Nije realno porediti nategnut 1800X na 4GHz sa 2933 ili 3200 memorijom i ostalim tvikovima, protiv 7700K na 4.6GHz sa 2400 memorijom.
Nema sanse bez delida lc cc 120 da hladi 1.35v ili koliko bude potrebno za 5ghz...Nije gejming toliko lagan za cpu,ima dosta igrica koje ga dobro uposle .Pa meni je išao na 5GHz bez delida, kao i kolegamaNije realno porediti gaming i simulia v5 ili sw fea analizu od 4-8h sa par testova bednog gpu oriented gaminga. Plus, protestovao sam zbog 212ice na test bench poređenju i pravog nomralnog hladnjaka (d15, sw-e, phanteks itd) u zatvorenom kućištu. Normalno da nakon 8 sati isključivo cpu orienteted taska, 212/taj lc neće moći da ohladi 5GHz, kad 7700k povuče gomilu struju. To se u gamingu ne dešava...
Ne vidim da neko gaji neke zablude o tome...
Delid svakako pada, jer je gap previše veliki... Stvarno su slepci što to ne isprave
Ima po americkim forumima slučajeva koliko hoces gde hyper212 nmz da ohladi preko 4.5ghz .
A da za početak ipak prvo doručkuješ jer gutaš slova.Ne znam koji je rpm gore ali deluju realno temperature bez delida,a i mislim da će se automatski rpm na 65c ukljucitu na 100% barem je tako mn po difoltu .
Tako ne moze da rikne ploca, imas par strana unazadMaticna nije riknula direktno zbog oc, nego je sama pokusala update bios posle restarta pri oc. Tako da mozda bi riknula i bez oc pri restartu. Ima jos takvih slucajeva sa asusom.
Idi prosipaj svoje mudrosti negde drugde molim te .A da za početak ipak prvo doručkuješ jer gutaš slova.
Ili si ti onaj koji Lj piše kao 5 jer je tako grešio na telefonima pre par decenija...
Ako je "nzm" pokušaj nakaradnog skraćivanja "ne znam", da znaš da se piše odvojeno...
"Moje" i "mudrosti". Interesantno...Idi prosipaj svoje mudrosti negde drugde molim te bas mi je do pisanja tb oko tih tvojih gluposti .
Ne kaze se dzabe batina je iz raja izasla"Moje" i "mudrosti". Interesantno...
Vidim da si potvrdio dase ipak radi o nepismenosti pa te ne bih više dirao
Edit: Džabe ti edit, već sam te citirao![]()
To se odnosilo na tb ...Apsolutno se slažem!
Da ti se učiteljica vodila time sada bi znao da pišeš![]()
Na šta se odnosilo?To se odnosilo na tb...
A i vidim pun si mudrosti pa si i lepo upario GTX1060 sa Athlonom 64 X2 .
Ko je pricao da gta5 stuca na ryzen 7? Ukrajinci misle suprotno.
Pogledajte prilog 225160
A ovo je "srednji" min fps:
Pogledajte prilog 225161
Ceo review i jos testova:
http://www.overclockers.ua/cpu/amd-ryzen-7-1800x/2/
Testovi sa raznim taktom rama, smt on/of, pa cak i sa poff - gasili parking cores u windows. a i simulirani ryzen 4/8 (2+2 i 4+0)
Odnosilo se na tb da je batina iz raja izasla,znas ti na koga se odnosilo .Na šta se odnosilo?
Jeste, posebno sam na oglasima tražio baš te dve komponente jer one najbolje rade kad su zajedno. Nisam menjao jednu po jednu... A nisam sve to ni napisao u delu "Šta da kupim" tražeći savet za ostatak![]()
Maticna nije riknula direktno zbog oc, nego je sama pokusala update bios posle restarta pri oc. Tako da mozda bi riknula i bez oc pri restartu. Ima jos takvih slucajeva sa asusom.
Meni opet nije jasno na koga se odnosiloOdnosilo se na tb da je batina iz raja izasla,znas ti na koga se odnosilo .
A i ne vidim logiku kupovine komponenti po komponentu dzabe stoje i prolazi garancija...I pises ovde o nekoj nepismenosti bzvz kao da nikad nisi video "nzm" i ostale skraćenice koje se govore u zargonu ne kaze niko da je pravilno .
Nemam zivce da se raspravljam sa tobom vidim da si pun mudrosti i zeljan prepirke oko gluposti....
Odnosilo se na tb da je batina iz raja izasla nzm sta ti nije jasno . Nzm jel ti ovde citas ili govoris...Ako nisi nikad video te skraćenice ovako u pisanju vrv si se teleportovao iz nekog kamenog doba ovde...Niko ne kaze da se tako pise na pismenom iz srpskog npr zato se kaze zargonski .Meni opet nije jasno na koga se odnosilo
Objašnjavaš jedan pojam istim tim pojmom. Unesi malo logike, molim te![]()
Kada je tu ne koristiš jasno je zašto je ne vidiš ni u menjanju komponenti jednu po jednu
"nzm" je skraćenica?
Skraćenice se govore?
"Skraćenice se govore u žargonu"?
Sad mi tek ništa nije jasno.
Ali bih ipak proverio u kom padežu bi trebalo da stoje "živci"![]()
Jeste da se pravopis i gramatika uče u osnovnoj koja je po zakonu obavezna za sve građane, ali dobro, možda je za nekoga to glupost...
Odnosilo se na tb da je batina iz raja izasla nzm sta ti nije jasno . NzmNzm jel ti ovde citas ili govoris...Ako nisi nikad video te skraćenice ovako u pisanju vrvvrv si se teleportovao iz nekog kamenog doba ovde...Niko ne kaze da se tako pise na pismenom iz srpskog npr zato se kaze zargonski .
Kad si toliko zeljan diskutovanja oko gluposti idi molim te na neki drugi forum i mudruj sa tim tvojim pametnjakovićima ovde nije mesto za to .
Koliko si ti zeljan diskutovanja oko gluposti ja se sa ovim jos nisam susreo ...Ne vredi...
Da ne idemo dalje u off topic.
A nije ni pošteno, ti pišeš sa telefona koji ima ograničenje broja karaktera po SMS-u a isti je skup.
Pozdrav, i "svk dbr" (prevod: svako dobro)![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari