D
Deleted member 46590
Guest
Jeste, svi moji Ryzeni su x.
Da i nadam se da ce tako nastaviti jer ja licno nisam u mogucnoati da menjam cpu svake godine. Ako ovako skace za 5 godine imas upgrade od oko 50% kada menjas komp . Oni koji imaju novac ce menjati cesce i svi zadovoljni.jedino da je tolika razlika
- gledao sam uporedni test 1600, 2600 i 3600 procesora na def. kloku sa rtx 2080 i 2600 je 10% brži od 1060 i isto toliko sporiji od 3600
- dakle na grafi od 1000+ € su ovako mizerne razlike, kolike bi onda bile na nekoj budžetskoj kartici tipa 570 ili 1650 2-3% max
Nikako, stari HWinfo
HWMonitor ne čita lepo.
Ja bi rekao da nema nikakvog smisla.Ima li ikakvog smisla menjati 2600 za 2600X? Imam 2600 sa Hyper 212 radi na max boostu 3,9 temperature su do 50-55 stepeniu full loadu. Sve radi kako valja nego mi ovo iskrslo pa rekoh da pitam.
Ima smisla ako volis da tracis vreme i novac![]()
Koji je razlog zašto bi ti neko dao 2600x za 2600? Pođi od toga.
Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока
Nije mala para, za sve sto su te zeznuli teraj ih da srede ukljucujuci taj ram. Mozes da trazis novac nazat i kupis delove odvojeno ako imas nekog da ti to sklopi, mislim da emmi ne dozvoljava otvaranje kompa ako kupis kod njih pa je problem kada treba da se cisti prasina ili ubaci neki nov deo.Hvala na odgovoru, pa sta cu drugo…. Ipak za nase zlatno doba nije to mala par...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari