Šta je novo?

AMD Radeon Rx serija

A kada je rasplet ove Spanske serije tj. kada ce moci da se uzmu ?:p

kod nas po normalnim ciframa ne racunaj pre jeseni,ako ikad.kod komsija ako budu konkurentne ne pre avgusta po normalnim ciframa,a ako ne zar je i bitno? :)

dark messiah:

sad lazu svi kad je ispalo da zeleni lazu i to debelo,a?mani nas sa tom pricom,nismo svi od juce.

Mislio sam na predstavljanje ? Cini mi se neko da je pomenuo 16. jun ili gresim ?

AMD presents: PC Gaming Show - sreda 17. jun @ 2:00 AM < konvertovano u nas timezone

Ovaj premijerni E3 event hostuje Day[9], traje 3 sata, bice dosta developera i igara.

PC Gamer ce raditi stream tog dogadjaja, verovatno ce biti jos izvora, znam da Gametraillers svake godine prenose sve sa E3-a, bice veoma zanimljivo svakako.

Kakve to veze ima?

Ni Mante nema ove specifikacije koje ima 12_1. Ono što je najbitnije, a to je priča oko draw call-ova i optimizacije, to će biti dostupno i na onima kartama koje imaju najosnovniju dx12 podršku, ostalo su samo dodatni featursi koji su dodati prilikom finalizacije dx12 specifikacija.

Poslednja izmena:
12_1 dodaje samo par manjih stvari. Sve sto je bitno da se gaming udalji sa singlecore orijentisanog DX11 se nalazi u bazicnom 12_0. All is well.

Kako je all well, kad recimo 280x kojeg ima najveci broj ljudi podrzava 11.1?

I 11_1 će biti dovoljan za te najbitnije optimizacije.
The reference DirectX 12 API (Feature Level 11_0) has performance targeted features while the other two level deliver graphical improvement and this is what really matters in improving the games visually.

Poslednja izmena:
znam da je 11_1 dx 12, vec covek rece da tek tier 12_0 donosi ta najbitnija unapredjenja, pa me zbunio.

Poslednja izmena:
Unreal engine 4 igra Hatred aj sto je igra ocajno optimizovana aj sto je AMD opet desetkovan!

http--www.gamegpu.ru-images-stories-Test_GPU-Action-Hatred-test-h_1920.jpg

Aj sto nekoliko zadnji postova uopste nije bitno za temu, aj sto igra nema nikakve veze s vezom, ali aj nek se napise nesto :d

Kako nema veze? Priča se o DX podršci Radeon Rx serije i performansama te serije u novim igrama. Ili sam ja pogrešno protumačio naslov ove teme?

Kako nema veze koristi Unreal engine 4 na koji dolaze ove i sledece godine tona igrica...

Pa otvori temu u podforumu za igre brate pa tamo pisi o endzinu igricama, valjda je tema posvecena vjestima o R9 seriji, sad bi trebalo svaki naslov koji izadje ili igra kaciti u ovu temu..
G@W ja mislim da si pogresno protumacio naslov ima tema posebna za DX 12 i ova vjest je ranije tamo okacena, ja pratim nekoliko tema i kad god udjem vidim novi post u ovoj temi pomislim neka novost kad tamo nista vezano za novosti o R9 seriji.,...

Ja sam tebe čitao kako u ovoj temi pišeš o nadmoći Radeona jer podržavaju više DX12 instrukcija od konkurencije koja je trebala imati nepotpunu podršku. Šta sad bi, okrenuo si ćuralk na drugu stranu?

Jel se zna kada će AMD proglasiti serije grafičkih pre GCN za legacy i time im ukinuti podršku u drajverima za nadolazeći Windows 10?

aaa u tome grmu lezi zec flejm a?
Pa ako oces GTX6 i 7 serije ne podrzava ni Dx12_0 ni 12_1 dok bar pojedine karte iz Radeon serije bar podrzaju 12_0 za nadolazece radeone se jos nista ne zna tako da je suvisno trenutno bilo sta pisati.
Pisalo se za maxwel da ne podrzava full DX12, ali ocito je laz bila, pise se i za nove Radeone da nece podrzavati u fullu DX12 ali ne treba trcati pred rudu, sacekat karte pa diskutovati.... jos da jednom naglasim stvarno za to ima adekvatna tema.
Vjest koju je Light postavio nalazi se u odgovarajucoj temi tako da se ovde iskljucujem :)

Fury je i dalje GCN arhitektura, kako rade novi engine na istoj je po meni itekako vazno, daleko vaznije od crysis 2 itd...

ja bih pre rekao da noob developeri ne znaju da pisu kod i onda idu linijom manjeg otpora tako sto im nvidia pomaze da srede kod za njihove grafike a ne naplate im tu pomoc ....

GTA V je lep primer kvalitetno odradjene igre i u njoj je bar koliko toliko mogice lepo porediti kartice .... ostalo je ... smesno jer moraju jelte nove drivere da napisu da bi igra radila kako treba, to tako nikad nije trebalo da bude a ko to ne shvata nikad ni nece shvatiti dzabe ovde prepucavanje...

http://www.guru3d.com/articles-pages/gta-v-pc-graphics-performance-review,5.html

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno