Pa jeste G92 cip 8800gt, GTS250, mislim cak tri generacije
bilo je i malo ... ali samo malo, sarkazma prisutno
salu na stranu .... ne vidim prednost menjanja biosa ... ili mozda ne znam jos videcu
Meni su sve ove najave nerealne. :trust:
Prosto je nemoguce,da AMD nije smislio nista bolje "godinama"..da nvidia nije napravila iskorak,pa i da kaze covek "prave se ludi"...
Ovako mi izgleda nemoguce, da vise od polovine modela,bude rebrand.
Ne treba nista pumpati proradice cointellect :laugh:, nista se ovde jos ne zna bez zvanicne potvrde, bice tu jos dosta ne/provjereni informacija.Jedino sto mi pada na pamet je,da imaju "dojavu" da ce se ponovo krenuti u "kopanje" necega,pa ce svejedno roba "planuti"... :d
edit:
Koliko li bi trebalo da se ulozi u pumpanje nekog novcica,na algoritmu za koji trenutno ne postoji asic miner,a na period od mesec-dva?!
Ime je vise nego dobro.
Ali ja sam zainteresovan za nesto dobro u 300-350e segmentu, tako da preskacem ove rebrandove. Cekam 14nm+HBM2.
Ime je vise nego dobro.
Ali ja sam zainteresovan za nesto dobro u 300-350e segmentu, tako da preskacem ove rebrandove. Cekam 14nm+HBM2.
Ovako, sa Hawaii rebrandom svi znaju na čemu su - odlične karte za većinu igara, mali trošak za AMD.
ja i dalje ne vidim kako ce oni da popune 300-650 dolarjev segment tj. cime.apsolutno je nemoguce da iscede toliko iz havajca,narocito u gameworks naslovima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari