Evo zadnji update za Project Cars bench... AMD je blago receno desetkovan
Pogledajte prilog 169628
Ono sto je jos smesnije, developeri igre su nebrojano puta kontaktirali AMD, dali im 20 kljuceva za igru kako bi ispeglali drivere, i zadnji odgovor sto su dobili od AMD je oktobar 2014???
Ian Bell:
Matematicar hau jes noGoldi, a i još neki i ne razumeju kako se računa procentualna razlika između dva procenta, to je najveći problem na forumu.
Goldi kada vidi neki grafik na kojem pored jedne karte stoji 77%, a pored druge karte 97%, misli da je ova druga karta brža 20% od ove prve, a procenti ne funkcionišu tako.![]()
Matematicar hau jes nobitno je da si se ti javio vidjeli smo tvoje znanje :d
Project je tek u beti dok izadje moze to sve da leti, beze spamujete temu dajte nesto pametno da se napise, ono sto sada kruzi netom izgleda da ce R9 390X da bude titan kiler (isto kao sto je R9 290X samljela titana starog od kad se pojavila R9 290x titan je odma krepo kao da nije ni postojao, izgleda scenario se ponavlja samo AMD ovaj put vjerovatno ima keca u rukavu kad izadje GTX980Ti ili ti nategnut titan oni ce izbaciti 390X sa vodenim tj. nategnuti FijiXT).
Bice vrelo ljeto, konkurencija se odma uzmuvala sjecam se samo kako se upalio alarm kad je izasla R9 290X odma su odgovorili sa GTX780Ti, ovaj put ako amd izbaci kartu i dobar driver dzaba ce biti i GTX 980ti ili ce je morati nategnuti do granica nestabilnosti kao sto je MSI natezao GTX770 Lightning pa kasnije izbacali Le verziju :d
Pa? I treba da se utice na performanse ako hoces da ih smanjisNema cut-downa 980Ti, jer bi se automatski smanjila i memorijska sabirnica, (tako kazu na net-u), a to bi uticalo na performanse.
Ja da sam na tvom mestu bezao bih dalje od reci matematicar. Jos mi nisi odgovorio na onu matematicarsku bravuru u maxwell temi. Tebi je bolje da posvetis malo vremena ucenju osnovnih stvari u matematici, nego sto oved pametujes....
Moze li neko postaviti link gdje pise da ce ta 980Ti karta biti jaca od Titan X-a, posto svi to ovdje pisete? Nisam skorije nista novo procitao, a prije kad su ga najavljivali pisalo je svugdje da je to cut-down verzija ili ista kao Titan X.
A HBM karta ne da nece biti ispod 500e nego ni u snovima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari