R9 270X Noise Level !
Pojacajte malo posto je snimak los..
Zahuktavanje pocinje na 50-toj sec..
Pa moja stara GTX 460 GS je glasnija za barem duplo pod opterećenjem.
Šta si ovim videom hteo da pokažeš?
Jos je ovo snimak , kladim se da je uzivo dosta glasnija..
E PCBeast ne seriNiko od nas ne zna sta su radili sa hladjenjem i sta se nalazi ispod te plastike i koliko je to modigikovan 7950/7970 cip
![]()
Pojacaj malo da bi cuo sto bolje jer nije bas da je karta tiha , proizvodi odredjen brum i iritirajuce cviljenje , ima specificno huktanje za
sve dosadasnje AMD referentne kartice .
Ti to iz iskustva?
Pa moja stara GTX 460 GS je glasnija za barem duplo pod opterećenjem.
Šta si ovim videom hteo da pokažeš?
E sad i to ko ovaj Zver... pa jesi li koristio nVidia karte pod istim uslovima kao i te ATI-je? Koristiš ih za kopanje 24/7 i posle kukaš što je crko kuler, mis'im stvarno...
Zeljko kad podmazujes koristi mast i ulje , obe kombinacije zajedno..Ne bi trebalo da imas problema !
Ma sigiran sam da je u pitanju revolucija i da je na snimku glasnija nego uzivo :d
Modi(GIK)ovan ? Jel to neka nova operacija ? Ako sam nesto propustio onda sam kriv
P.S.Pazi na recnik :smackbum:
Znaci i tebi se cini ja slusam vec 3 put uporedo pustam jednu pa drugu pa stop, ali R9 tisi pa bog.Au ova GTX770 se cuje kao predilica. :d Definitivno R9 tisi.
Sta se odmah durisrealno preuvelicavas stvari i ocekujes da kartica bude necujna... I sam mozes da cujes na goreokacenim snimcima buku jednog TITANa..
Tako da se malo vrati u objektivizam, pa da se lepo razglaba o veeeeeliikim mogucnostima novih tehnologija![]()
A koje su to veeEEEeelike mogucnosti i nove tehnologije ? Mantil ?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari