- Učlanjen(a)
- 20.06.2011
- Poena
- 785
@Skankhunt42 ajde lepo nam objasni šta je po tebi sve na max?
sa njima nista. one mogu na max. ali ne mogu sve. naglasavam to jer bas taj rdr2 mi se jako svidja a ne mogu da ga igram.Dobro bre sta si se uvatio vise za RDR2 kao da je to jedina igra, eto mozda ta igra ne moze na max a ostale, sta cemo sa njima?
ja kad kazem da nesto igram na max, to znaci da su sva podesavanja na max, teksture, shaderi, i obavezno msaa bar 4x. u mom slucaju to je i veca rezolucija bar 1.3 do 1.5 puta, koliko moze kartica da podnese. znaci svaku igru namestim na max, i onda povecavam rezoluciju dok ne padne frame rate ispod 60 i tu je vozim. vecinu igara mogu tako da vozim sa 6800, medjutim rdr2 ne mogu ni sve na max sa msaa u nativnoj rezoluciji, nisam ni stigao do povecanja rezolucije jer graficka umre u 1440p, a kamo li u vecoj rezoluciji. to sto neko ovde budjavi taa smatra za max to je vec drugi padez. zna se sta su maximalna setovanja to je bar prosto.@Skankhunt42 ajde lepo nam objasni šta je po tebi sve na max?
Ajde dobro RDR2 ne moze na max to smo zavrsili ali Diablo 2 je po meni budzevina i ne mozes da ocekujes od igre koja je izasla pre 22 godine kada je max rezolucija bila 800x600 da sada radi na 5k rezoluciji ili 4k. Da je igra pravljena od nule za danasnje sisteme pa da se cudimo ali uzeto nesto od pre 22 godine prepravljeno i sklepano i ocekujes da radi kako treba.sa njima nista. one mogu na max. ali ne mogu sve. naglasavam to jer bas taj rdr2 mi se jako svidja a ne mogu da ga igram.
sa druge strane recimo diablo2, obicna random igra nista specijalna- secka na 6800. tako da ne mogu sve igre da se igraju na max i to je cinjenica.
ovo vise nije ni zanimljivo. jel se ti pravis ili ziasta imas problem da shvatis osnovne pojmove? usta mi se osusila govoreci, to jest prsti izlizali pisuci: ja samo ukazujem na to sta ta kartica moze a sta ne moze, realno. ja nisam taj ko je kupio pola a ocekuje golfa r. to je onaj koji pise da ta kartica moze da igra sve na max. ja sam onaj ko je kupio sta je kupio i zna sta je kupio i sta od te kartice moze da ocekuje. de nadje golf r najgori krs. to ima pogon ko tircikl. jel si ti stvarno taj mentalitet golf 2 tdi brate?Bravo...
Uzme covek VW Pola 1.4, patosira ga iznad limita i kuka sto ne moze ide kao Golf R....
@Skankhunt42
Ja da sam na tvom mestu u ovoj temi zaista ne bih postovao dalje
Ajde dobro RDR2 ne moze na max to smo zavrsili ali Diablo 2 je po meni budzevina i ne mozes da ocekujes od igre koja je izasla pre 22 godine kada je max rezolucija bila 800x600 da sada radi na 5k rezoluciji ili 4k. Da je igra pravljena od nule za danasnje sisteme pa da se cudimo ali uzeto nesto od pre 22 godine prepravljeno i sklepano i ocekujes da radi kako treba.
Da ne svati neko pogresno D2 je dobar na to nemam zamerke.
lepo kaže @OstojaSmiritese!![]()
Imao sam obe kartice, zato ti kazem. Nitro+ 470 i Nitro+ 6600XT. Garantovano manje trosi 6600 XT po default podesavanjima.Ne znam bas, sta ce im onda onako "masniji" kuleri na 6600XT, retko koja je 2 slota, sve su 2.5 pa i 3 slota.
Samo treba imati u vidu da je softversko ocitavanje verovatno manje tacno nego hardversko koje neki recenzenti koriste...Ovo su vec korisnije informacije.
Igrica ne zna kako da koristi AA na alfa teksturama, pa otud gornji deo krzaviji koji ima background sa televizorima(?) a donji deo je OKapropo teme da li renderovanje u 1440p ili 4k + za 1440p monitor. screenshot je u 1440p rezoluciji sa 8x msaa. nije krzavo uopste....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari