- Učlanjen(a)
- 02.06.2016
- Poena
- 19
Jos si 'guster', a vec pretendujes da postanes i administrator, polako....:smoke:
frrrrrrrrrrrrr gusteru!!!
Jos si 'guster', a vec pretendujes da postanes i administrator, polako....:smoke:
Sitnofrrrrrrrrrrrrr gusteru!!!![]()
![]()
![]()
Sta je ovo, 90% vas i nije odluzilo vojni rok [emoji24]
Kalkulacija je epic ali i4 izgleda on poseduje, tako da nemojte se smejati coveku, radi za intel, a moguce i nvidiu.
Svaka cast, nego ajmo na temu i da se manemo gustera ;-)Ves 12117 odsluzio 6meseci
Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока
Po ovom bice da si u pravu. Ja sam se ponadao da nece zakucati tih 150w pogotovu sto se prica kako karta trosi 100-110w i jos se pominje overklok.
Mada ovo je potrosnja ipak merena u furmarku, tih 168.5w, u igrama ce to biti manje ali opet trotluje i u igrama, sam si takodje primetio, sto je indikator da udara u limit.
Sa druge strane GTX 1080 FE na tom istom testu trosi koliko je propisano, 180w, interesantno.
Situacija nije bas sjajna ali daj da sacekamo jos jedan dan, bice vise testova i znace se preciznije.
Evo prvih primeraka na stanju i u prodaji, po ceni za prve kupce- 299€
https://www.neon24.de/MSI-Radeon-RX-480-8GB
Na dan predstavljanja...
Brzo ce se popuniti ova lista
http://geizhals.eu/?cat=gra16_512&a...lter=update&plz=&dist=&mail=&sort=p&bl1_id=30
Burazeru naravno da cekam neku msi,asus,gb... ali vidim da spominjes da cena ima da padne za 980ti i polovna da se krece oko 350e iskreno ako tako bude ja bi nju uzeo ipak@voki88
Napravio si dobar posao, 480 je po onome sto je do sada moglo da se vidi daleko bolji prozod od 970, narocito model sa 8gb memorije, neka je ista u dx11 a mislim da je brza, svakako ces imati daleko bolju kartu u dx12 igrama... Jos samo cena da bude normalna, a cekaj neki asus ili tako nesto sa boljim hladjenjem... Danas ce zvanicni testovi sto ce odkloniti sve dileme
Od ove kupovine jedino je bolja 980ti polovna koja ce vec za nedelju dve da padne na 350e, makar ja svoju prodajem za te pare kada budem kupio 1080 po nekoj normalnoj ceni, vec ima kupca za svoju kartu...
Izgleda da juče i nisam bio toliko daleko od istine. Šta bi sa onim kidanjem sa gtx 980???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari