vladimirdowla
Slavan
- Učlanjen(a)
- 03.03.2011
- Poena
- 270
Inače u Ashes sam prvo aktivirao taj Crazy preset ali nije i dalje bilo sve na max u opcijama pa sam manuelno podesio na max. Ali nije mi jasno kad idem na benchmark navodi mi da je aktiviran neki High preset i DX11 pa sam hteo baš da vidim konkretno u igri kako se ponaša.
GTA V i The Witcher su me pozitivno iznenadili. Inače moja 7950 na High presetu u Witcheru 3 ide na skoro 40ak, a ova na Ultra skoro 60. Ali davno sam isprobavao, možda su nadogradnje sredile to malo, pa ću zato praviti poređenje. HD7950 je R9 280 pa dve muve
. U Hitman opcijama sam sada dobio otključano sve da podesim, na 7950 je dosta Ultra podešavanja bilo zasivljeno po default, samo što ova eto neće ni da ga pokrene na 16.8.1
, a inače full disclosure AMD je dao ključ za Hitman i Ashes
.
Inače model kartice koja je kod mene ne postoji na Sapphire sajtu uopšte i radi na 1216Mhz Base, a vidim da je Base clock inače 1120Mhz, na kutiji piše da je OC verzija, a negde sam uz sliku video navodni "Platinum" naziv za taj model kartice. Evo vam još 2 sličice:

GTA V i The Witcher su me pozitivno iznenadili. Inače moja 7950 na High presetu u Witcheru 3 ide na skoro 40ak, a ova na Ultra skoro 60. Ali davno sam isprobavao, možda su nadogradnje sredile to malo, pa ću zato praviti poređenje. HD7950 je R9 280 pa dve muve
Inače model kartice koja je kod mene ne postoji na Sapphire sajtu uopšte i radi na 1216Mhz Base, a vidim da je Base clock inače 1120Mhz, na kutiji piše da je OC verzija, a negde sam uz sliku video navodni "Platinum" naziv za taj model kartice. Evo vam još 2 sličice:

Poslednja izmena: