- Učlanjen(a)
- 03.11.2008
- Poena
- 1,205
Šta je po tebi nepristrasan test?
Tipa ti i ja sednemo,odradimo testing i briga nas da li je crvena ili zelena karta i ko je proizvodjac... vecini popularnih sajtova nije svejedno...
Šta je po tebi nepristrasan test?
Mora da vidim neku kombinacijuju sa triksom.
Sličnu kartu imam, rx 480 i kod mene je po difoltu 1,156v .
Malo sam smanjivao kod mene je na difoltu 1306MHz sa 1,156v, smanjio sam na 1,03-1,05v a memoriju sam podigao sa 1750 na 2000mhz.
Tipa ti i ja sednemo,odradimo testing i briga nas da li je crvena ili zelena karta i ko je proizvodjac... vecini popularnih sajtova nije svejedno...
Posle 2 nedelje čekanja, prodavac nije uspeo da mi nabavi nitro +
A kako se zove ta "prodavnica" ako nije tajna?
Na KP PC.....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa nije bas 10e, za neke bolje modele razlika je 30+ evra. Jedino je asus strix 10e skuplji kod nas..Zasto kupovati od madjara/svercera kada tu istu karticu imate u domacoj prodavnici po 10e vecoj ceni...
Razumem da je razlika 50e, ali za ovu sicu mi nikako nije jasno
Zasto kupovati od madjara/svercera kada tu istu karticu imate u domacoj prodavnici po 10e vecoj ceni...
Razumem da je razlika 50e, ali za ovu sicu mi nikako nije jasno
30e je minimum razlika. Recimo XFX Black edition i Sapphire Nitro, verovatno dva najbolja modela kod nas.
Pa zavisi od trenutka do trenutka ja kad sam kupovao bila je razlika 20€+1 godina garancije vise
Ne ne potenciram ja da se kupuje ovde i to, ja sam osim kućišta monitora i grafe sve uzeo preko, ali sta hocu da kažem kad sam pitao za garanciju i pitao da li je tri godine posto na iponu piše tri, lik je rek'o ne, dve godine je garancija
Kakva glupost od "madjara" koju sam sad čuo kao izgovor, :"Sad su nam javili iz Bex-a nekako su uspeli da izgube 23 paketa!"Toliko su postali ne ozbiljni i aljkavi da je strašno a naše tržište haos.Više nemamo nikakav izbor.
Od muke bi uzeo ovog Devil-a na popustu...
26k din E..i
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari