Šta je novo?

AMD Radeon RX 470 tema

Mora da vidim neku kombinacijuju sa triksom.

Sličnu kartu imam, rx 480 i kod mene je po difoltu 1,156v .
Malo sam smanjivao kod mene je na difoltu 1306MHz sa 1,156v, smanjio sam na 1,03-1,05v a memoriju sam podigao sa 1750 na 2000mhz.

Mozda si pre napomenuo, koje su ti temperature u full load-u i na koliko ti se vrte ventilatori?

Evo ovako je trenutno kod mene, verovatno može i drugačije ide u fulu 70-75 C, mora malo da se zagreje karta ako je gejming u pitanju.

01.JPG

02,.JPG

Poslednja izmena:
Posle 2 nedelje čekanja, prodavac nije uspeo da mi nabavi nitro +, A ja vise nemam živaca da čekam da drugi nabavi iz mađarske, kupicu kod nas.. Kod nas je nitro jedna od najskupljih pa bih uzeo nešto drugo.. Najviše mi zapala za oko power color red devil,a i najeftinija.. Imali neko iskustva sa ovom karticom, kako se pokazala? Vidim ima iste taktove kao nitro..

Послато са D6603 уз помоћ Тапатока

Tipa ti i ja sednemo,odradimo testing i briga nas da li je crvena ili zelena karta i ko je proizvodjac... vecini popularnih sajtova nije svejedno...

E baš mi ta kombinacija odgovara, kada dolaziš, kafa, sok ili pivo da spremim?
Postoje i punoletni građani koji baš ne veruju mogo tim "popularnim sajtovima".

Ma da bre,ne mogu vise da ih cekam.. Malo mi falilo da narucim Strix kod fante,posto ga ima na stanju..

A kako se zove ta "prodavnica" ako nije tajna?

Zasto kupovati od madjara/svercera kada tu istu karticu imate u domacoj prodavnici po 10e vecoj ceni...

Razumem da je razlika 50e, ali za ovu sicu mi nikako nije jasno

Zasto kupovati od madjara/svercera kada tu istu karticu imate u domacoj prodavnici po 10e vecoj ceni...

Pa nije bas 10e, za neke bolje modele razlika je 30+ evra. Jedino je asus strix 10e skuplji kod nas..

30e je minimum razlika. Recimo XFX Black edition i Sapphire Nitro, verovatno dva najbolja modela kod nas.

Kad smo vec kod toga, juče mi stigao Powercolor Red Devil. Temperatura u bf1 mi oko 72c, jel ok to, ili da cackam nešto oko fanova?

Pa zavisi od trenutka do trenutka ja kad sam kupovao bila je razlika 20€+1 godina garancije vise

Sent from my iPhone using Tapatalk

Naravno, i od trenutka ali i od prodavca. Ortak "zabo" ovaj XFX sa 4GB rama za 40e manje nego bilo koja nereferentna kod nas, 3 godine garancije. Sad je manje.

Evo vidiš situaciji odozgo, i ja sam pitao lika sa KP za nitro kaze 220 kod nas 240, ja uzeo ovde neki još čekaju

Rudari se povampirili pa ide kako ide. Da se ne ceka ovoliko i ako su uslovi garancije isti, posteno da kazem i za tih 20e razlike bih uzeo preko. Posle brdo problema sa nasim uvoznicima. Valjda ce sa ovom GTX 1060 biti sve ok.
Ali opet ta prica preko ili ovde, ima apsolutno pokrice jedino ako uzimas vise komponenti. Recimo taj drugar i5 6500, 16GB ddr4 rama i RX 470 platio oko 90e manje, sto je slozices se velika razlika. Jedino je plocu(H110) uzeo ovde, jer te entry level ploce vecina njih i ne nabavlja, a oni koji je imaju u ponudi, razlika je nikakva.

Ne ne potenciram ja da se kupuje ovde i to, ja sam osim kućišta monitora i grafe sve uzeo preko, ali sta hocu da kažem kad sam pitao za garanciju i pitao da li je tri godine posto na iponu piše tri, lik je rek'o ne, dve godine je garancija

Ne ne potenciram ja da se kupuje ovde i to, ja sam osim kućišta monitora i grafe sve uzeo preko, ali sta hocu da kažem kad sam pitao za garanciju i pitao da li je tri godine posto na iponu piše tri, lik je rek'o ne, dve godine je garancija

Niko ni ne potencira da nisi u pravu :)

Ako nekog interesuje AC Black flag najviša podešavanja stim da je AA na FXAA i vsync off lock na 60fps

Kakva glupost od "madjara" koju sam sad čuo kao izgovor, :"Sad su nam javili iz Bex-a nekako su uspeli da izgube 23 paketa!":):):)Toliko su postali ne ozbiljni i aljkavi da je strašno a naše tržište haos.Više nemamo nikakav izbor.
Od muke bi uzeo ovog Devil-a na popustu...

Poslednja izmena:
Ja nisam mogao da se akam sa njima i da čekam 7+ dana(proverio kod oba)... Uzeo sam u Bench shopu rx 480 dual OC 4gb... prezadovoljan sam...

Kakva glupost od "madjara" koju sam sad čuo kao izgovor, :"Sad su nam javili iz Bex-a nekako su uspeli da izgube 23 paketa!":):):)Toliko su postali ne ozbiljni i aljkavi da je strašno a naše tržište haos.Više nemamo nikakav izbor.
Od muke bi uzeo ovog Devil-a na popustu...

Ako moze PM gde je taj Devil na popustu? Samoj karti(osim nesto visih temperatura, a i to nije problem) nista ne fali.

E fala cvrcku da ima normalnu cenu bar nesto na nasem trzistu. Nadam se samo da nisu ukupno 3 karte u prodaji

Ima 2 godine garancije, te je Asus za 2k vise mozda bolja ponuda jer ima 3g, ali ipak mi se svidja karta te je pala narudzbina :)

Nazad
Vrh Dno