Pa ja koliko vidim goldi upravo i govori da se ne mogu porediti a neko drugi potencira pricu da je to sve isti djavo, verovatno si pomesao nickoveAli cekaj, kako poredis Strix i entry level MSI?
Strix O6G se treba porediti sa Gaming Z, i strix 6G sa Gaming Z.
Mada, debelo smo zastranili ovde, treba moderatori ovo u 1060 temu da presele, hvala.
Kako direktno poredis hladnjake na razlicitim cipovima? :trust:
Pa ja koliko vidim goldi upravo i govori da se ne mogu porediti a neko drugi potencira pricu da je to sve isti djavo, verovatno si pomesao nickove![]()
Poredim sta je potrebno da ohladi koji chip.
Goldi dovodi ljude u zabludu kako ovi jeftini modeli (MSI i Gigabyte Windforce) imaju lose hladnjake.
Tvrdim, a to testovi potvrdjuju, da su ovaj MSI i Gigabyte Windforce vise nego dovoljni da ohlade 1060.
Asus Strix, MSI Gaming i sl. sluze za high end karte i nema potrebe bacati 40+ sto nije beznacajno, za klartu ove klase. Nista ne dobijas. Sto ce mi karta raditi na 62C umesto 71C, pa? Cemu to? Hoce li vise da se klokuje? Ne. Bice bucnija? Neprimetno.
Nikoga ja ne dovodim u zabludu to sto tebi nije bitna temperatura ne znaci da svi moraju da tako misle i da to prihvate, ja sam samo napisao razlog zasto je ta karta jeftinija(opravdano) u odnosu na asus 1060strix, a ti si se nadovezao ko pijan plota odma poredjenje sa Rx 480 i tumacenje testova po netu.
Samo sto je 10c topliji od asusa u istim uslovima, samo sto mu valjaju micron memoriju i tako to ne zaboravi nikad oni ne daju za malo love dobre karte.
Taj msi je jedna od najslabiji GTX 1060 kartica.
Sta sad 65c odkud to izvuce :d hoces da trolujes aj nastavi. Napisao sam sto sam imao i ko hoce da cita sve mu je jasno.
Pada mi na pamet izvesni clan [emoji1]mene samo interesuje, da li ovde pojedini kad kupe karticu, svaki dan klokuju i rade benchmarkove raznoraznih vrsta, i tako dok ne crkne il ne prodaju?
mene samo interesuje, da li ovde pojedini kad kupe karticu, svaki dan klokuju i rade benchmarkove raznoraznih vrsta, i tako dok ne crkne il ne prodaju?
mene samo interesuje, da li ovde pojedini kad kupe karticu, svaki dan klokuju i rade benchmarkove raznoraznih vrsta, i tako dok ne crkne il ne prodaju?
Naravski....:type:
Sad nesto manje, sta znam, imao sam dosta ideja i planova, da odradim jos dosta nekih testova, ali, nesto mi je splasnuo entuzijazam...:smoke:
Jeste, sad ako ti je to plafon koji mozes da izdvojis nema bolje...Jel msi gaming x rx 470 4gb i dalje dobra kupovina za ~220eur?
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Cekam od aprila kad mi je crkla r9 270x, ne mogu viseNe znam ima li poente da kupujem nesto bolje od ove 470 jer uglavnom igram igre kao sto je planetside 2, battlefield, poneki mmorpg i moba..
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Jeste, sad ako ti je to plafon koji mozes da izdvojis nema bolje...
Ja bih cekao do Nove Godine bice nize cene, pristedis jos neki evro pa na 480 8gb/1060 6gb...sta vise volis.
Narucena MSI Gaming X RX 470 4GB![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari