GiBo2pac
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.09.2012
- Poena
- 350
Imaš pravo, ako već planira 960-ku, sad može bilo koju 270x da uzme...I zašto jedino tu, kad ionako hoćeš privremeno?
Imaš pravo, ako već planira 960-ku, sad može bilo koju 270x da uzme...I zašto jedino tu, kad ionako hoćeš privremeno?
Ajde da ulazimo u tvoju psihu. Važniji ti je nebitan detalj, kako izgleda nešto što ćeš videti kad ga staviš i izvadiš. A radi isti posao kao i ta driga stvar, isplativija je. I donosi ti nebo i zemlju u odnosu na integrušu.
To je krajnje glupo rezonovanje.
Što je nebitno na par meseci. Misliš da mene zabole što imam Asus? Uzeo sam je zbog garancije koja je duža. Jedini razlog. Gledam je kad zalazim u kućište, da nameštam. Najbitnija stvar je kako radi. Takva isključivost koju ispoljavaš, je samo za stvari koje ti znače i trebaju na duže staze. Nemoj da mi pričaš da ti je bitniji svetleći logo, od toga šta sama karta radi.Ne bih rekao da DualX kuler radi istu stvar podjednako dobro kao ona mrcina na Toxic-u. Pa samo kuler i backplate vrede razliku u ceni(110 vs 135e), a gde je kvalitet izrade, Hynix mem čipovi, 10 faza itd. i na kraju meni podjednako bitno - estetika. Npr. svetleći Sapphire logo na karti...preciousss!
Problem je što to niko neće da plati(osim mene :d) kad je budem prodavao...stoga i odustajem od kupovine, oktobar je već iza ćoška...
Takva isključivost koju ispoljavaš, je samo za stvari koje ti znače i trebaju na duže staze. Nemoj da mi pričaš da ti je bitniji svetleći logo, od toga šta sama karta radi.
Pa ne mogu nju na ovo napajanje.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari