Karta iz potpisa, imao sam flicker u proseku na pola sata rada. Flesh-ovao sam BIOS sa .39 na .41, i za sada flicker-a nema, ali jos je rano dati definitivan zakljucak.
Danas povezao na TV preko hdmi kabla a talasi u igrama su i dalje prisutni.Problem nije resen ni sa novom Bios verzijom.
Nisam znao da postoji problem sa OC-om na 041 biosu?
Meni je najnormalnije kloknuo na iste vrednosti kao i sa starim biosom (1170/1600). To je maksimalan stabilan rezultat, bez podizanja voltaže... E sad, možda zaista sa novim biosom može i više, nisam probao...
Pogledajte prilog 128006
Vid' stvarno, puče posle par sekundi. :trust:
Hm, 3DMark mi je savršeno radio na 1170/1600, igre iskreno nisam ni probao.
Evo sad sam spustio na 1150/1550, i opet je stabilno, i grafa je hladna. Meh, i da ostane tako, neću se potresati, 1,5% razlike u maksimalnom clocku, a flicker je rešen.![]()
Ja sam danas probao i u Assassin's creed revelations,isto se javljaju talasi,al kad u opcijama igre iskljucim Multisampling onda ih nema.
Bice da je tu do drajvera problem.
Upravo igram bas tu istu igru![]()
Nema nikakvih problema , koristim sa DVI monitorom. Bice da je problem VGA jer kad prebacim na VGA kabal i meni se pojave ti ''talasi''.
www.amd.com/getbattlefield4
http://hardware.benchmark.rs/hardwa...settle_paketi_ukljucuju_battlefield_4_i_thief
Battlefield 4 za kupce R9 serije (čak i do R9 270 (bez x)).
Da li se to odnosi i na nas sto smo kupili Sapphire? Ja jos uvek cekam moj primerak, pa da znam da li da se obradujem ili ne![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari