Ne znam otkud vam te vesti za novi Box ali sam poprilično siguran da se neće pojaviti u naredne tri godine. Zašto?
Pa zato što nit ima priče o novom Unreal endžinu, sledeće godine izlazi brdo igara. Evo izašao Elder Scrolls čiji delovi izlaze na svakih 5 godina. Sad će i GTA IV, Mass Effect 3, Max Payne 3...
Zar ne mislite da oni ne bi sve to odložili i bacili se na peglanje tehnikalija za nadolazeće konzole, da je dve godine od sad rok pojavljivanja novih konzola?
Ne, zato sto ce te igre izaci pre kraja 2012. Ne meri se pocetak vremena od datuma izlazaka novih konzola
Da li to onda znaci da mi isto toliko necemo dobiti neki vidan napredak u igrama po pitanju grafike? Mislim da je ovo maksimum, dalje je samo "poliranje",pogotovo ako uzmemo u obzir da 90% igara za PC su portovi sa konzola kojima je trenutno stanje neki maksimum...
Ne znam otkud vam te vesti za novi Box ali sam poprilično siguran da se neće pojaviti u naredne tri godine. Zašto?
Pa zato što nit ima priče o novom Unreal endžinu, sledeće godine izlazi brdo igara. Evo izašao Elder Scrolls čiji delovi izlaze na svakih 5 godina. Sad će i GTA IV, Mass Effect 3, Max Payne 3...
Zar ne mislite da oni ne bi sve to odložili i bacili se na peglanje tehnikalija za nadolazeće konzole, da je dve godine od sad rok pojavljivanja novih konzola?
Xbox ce dobiti reviziju u vidu SOC cipa, nesto kao AMDov APU. Planiraju da strpaju CPU i GPU na jedan silikon, da smanje potrosnju i zagrevanje
http://www.geek.com/articles/games/...box-360-slim-with-a-hardware-update-20110613/
To su već napravili s Xbox 360 250GB ... SOC je predstavljen relativno "davno", na Hotchips 2010 konferenciji![]()
Ne verujem da ce novi xbox imati spojen cpu i gpu. To ce uraditi kada opadne potrosnja i grejanje usred smanjenja velicine cipova. Prva verzija ce biti napravljena da trosi ~200W kao i prosla generacija.
Kada izadje nesto prezahtevno svi kukaju kako ne mogu da igraju a sada kada sa grafickom od 150-200e nabudzis skoro sve na max- opet zalbe :d
Nije problem u kvalitetu textura ili neoptimizovanosti, recimo . Problem je sto su igre najblaze receno neuverljive (plasticne). Crysis 1 je jedini po meni imao tu fluidnost u samom gameplay-u i uverljivost (ne mislim samo na grafiku) Probao sam pre neki dan Battlefield 3. Ono po meni moze da prodje kod nekog srednjoskolca ali ne i kod nas starijih. Mislim, sve je to pravljeno da se odmorimo od svakodnevnih problema ali jednostavno sve je to hiper produkcija. Zato i ne valja. Masa drugih igara je njesra, u svakom smislu sem u tom da moze da se ubije vreme uz njih. Treba nam nesto radikalnije i po pitanju gameplay-a i po pitanju grafike (necu da prihvatim da igra iz 2007* i dan danas diktira standarde sto se tice grafike, a tako jeste nazalost).
Ako ovako nastave stvarno im niko nece kupiti nove grafe jer sve leti i na ovim koje imamo sada, neko rece u prethodnim postovima.
.
I da li je pametno uzeti odmah cim izadju karte ?
Yes yes yes yes konacno samo da cena 7950 ne bude preko 250eu. A i 7870 ce da je*e kevu. Nadam se samo da su stavili 2xDVI-I kao i na 5xxx seriji grafickih![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari