okaci nam xls fajl pa da od toga krenemo
I njega ima u tabeli. I dalje ne vidim konkretne predloge. OCz, to je najbolja ideja, ali grafik mora ići za sve tri rezolucije. Probaj da napraviš neko rešenje, da vidimo...
Znam da je smesno, ali ovo sam sklepao za 10 minuta u paintu.
Mozda ovako nesto...
Znam da je smesno, ali ovo sam sklepao za 10 minuta u paintu.
Mozda ovako nesto...
Najbolji prijedlog do sada je ovaj od abacusa, jako pregledno i citko.
Mislim da je greška prosto u tome što pokušavaju sve karte i sve rezolucije da se strpaju u jedan grafikon; onda ima trista barova i trista nijansi koje su jako slične i svaki čas moras da letiš pogledom do legende (ako te pre toga ne uhvati epilepsija).
Odvojiti po rezolucijama/modovima kao sav normalan svet; komponente čije rezultate imamo od pre nekom neutralnom bojom, a upravo testirane karte "živom" bojom (jedne zelenom, druge crvenom); ime komponente odmah pored bara; nema više potrebe za legendom iliti "kazalom pojmova".
P.s. Ljudi, hvala na predlozima, samo jos da neko to uradi u excelu a ne u photohopune moze u office programu bas sve kao u paintu
![]()
ime komponente odmah pored bara; nema više potrebe za legendom iliti "kazalom pojmova".
Uporedni test Radeon HD2400 kartica
Uporedni test Radeon HD2400 kartica - The Need For Speed: Most Wanted & Carbon
Mislim da je preglednije da nazivi grafičkih kartica budu sa leve strane.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari