E kako su me cigani razljutili za ove kodove, mogao sam 200e komotno uzeti! Uzeo karte u Duo**m-u, pitam ih za kodove, oni kao dalimo kodove i poslacemo vam. Prvo mi posalju AKTIVIRANE kodove, izbacuje gresku. Onda mi posalju nove kodove koji su isto AKTIVIRANI, i tako i treci put. Ja ih lepo pitam, ljudi sta se desava zasto mi slajete kodove koji su iskoristeni? Oni kao, najbolje da ti kontaktiras AMD, skeniras fiskalni, ovo ono i oni ce ti poslati. Ma hocee, ko zna koji je radnik iskoristio ili prodao te moje kodove. Bagra nevidjena.
Nije tu AMD kriv niti bilo ko od proizvodjaca. Problem je u prodavcima, tj. u maloprodajama gde su medjusobno razdelili vaucere.
Najvise me cudi tolika razlika u furmarku od skoro 1000 poena i tamo je fps msm za 10-15 veci nego kod mene pa reko mozda je nesto do graficke dok je tolika razlika a + vrm2 ne ocitava kako treba ili ko zna sta se desava.
mozda ce nekad i bolje biti 2x7870, ali ja sam uvek za single gpu resenje...
inace, stavi uvek najnovije drivere jer ce oni biti bolji za igre koje ces igrati, a ne za benchmark koji neces igrati...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari