Šta je novo?

AMD Radeon 7870/7850 zvanicna tema

E jedno pitanjce....posedujem dve MSI 7850 OC one sa 1GB rama,sluze mi za kopanje,obe karte se pokazale kao extra overklokeri,ma za te pare nema bolje! :) e sad,sta se desava....dodje pre par dana kod mene drugar da vidi kako sam podesio masinu za kopanje,i krene nesto da cacka izmedju dve karte,pokusao da gurne neki tvrdi karton izmedju 2 karte (pokusavajuci da experimentise nesto sa temperaturama,nebitno skroz) i tu mu se omakne ruka,taj tvrdi cosak kartona uleti u ventilator jedne graficke i.....PUFFFFFF!!!!Polomi mi 3 peraja na ventilatoru! :) Covek se skenjao,pozeleneo,nije mu do zivota,a meni situacija skroz smesna! :) nista,pokupim ja lepo ta peraja,super lepak u ruke i udri! :) Uspem bez ikakvih problema da zalepim peraja nazad(koristio sam neki brutalan super lepak) bocnemo kartu i sve radi kao novo!Nema nikakvog "dis-balansa" ventilatora,nista se ne trese,jednostavno sve radi kao fabricki!E sad mene interesuje dali ima negde da se nabavi ovakav identican ventilator,cisto da ga imam u rezervi,ako bi nekad nedajboze doslo do reklamacije karte,cisto da se stavi nov posto se na ovom sad (normalno) vidi da su zalepljena peraja,iako ponavljam,sve sljaka kao i pre.....

i da ga nadjes, sa zadnje strane imas nalepnicu preko srafa, ne znam kako bi to zaobisao?

ako bi nekad nedajboze doslo do reklamacije karte
u tom slucaju mozes napraviti rokadu kulera posto imas dve kartice... to ako ne nabavis rezervni kuler ili vent.

Ma znam,mogu napraviti rokadu,to u najgorem slucaju,ali bih ipak voleo imati jedan rezervni....

Moraš da imaš ludu sreću da nađeš identičan ventilator.
dulsrules, tnx za info! ;)

fabrički vent jedino da čekaš da neko postavi oglas za crknutu istu tu karticu. ili da ideš u neki servis da pitaš. može to sa super lepkom jako fino da traje, znam neke slučajeve gde je ljudima trajalo tako godinama...

terrazak se nije dobro raspitao, uvoznik njegove karte nema deal sa amd-om! idite na amd never settle sajt i vidite ko je uvoznik!!!
pazite oko kupovine kartice, 150 evra vrede igre koje se dobijaju, uopšte nije malo!

al*i=e*mi=win*in
to je jedno te isti sra*e, e sad na amd sajtu kada kliknes na servia (alti) otvara se win*in sajt, tako da je moguce da samo oni daju

Graficku sam kupio u E*mi, a oni dele vaucer koliko znam (ako su raspolozeni ili ako ga vec nisu prisvojili za prijatelja).
Ako je E*mi=A*ti=W*nWi* otkud Kimt*c u ovoj jednacini ??
Ni posle drugog mail-a ne zele da mi daju kod bez obzira sto akcija i dalje traje oni tvrde da su "podelili sve vaucere".

sshot-3.jpg

Uzeli su mi pare, sad ih vise ne zanimam..:smash:

Ako sam dobro razumeo, sinoc je ta akcija prestala, a neaktivirani kodovi su istekli.

A da napravite novu temu za te kodove ?

A da napravite novu temu za te kodove ?

A da ipak ne napravimo?
Mozda jednostavno neko planira kupovinu bas zbog kodova, jer jednostavno, kupis karticu i dobijes igre koje vrede 100e, ili su bar vredele kad sam ja kupio, ne znam kako stoje stvari sad. Al ako je takva *******cija bolje da ljudi znaju, a ko hoce da kupi, pogledace bas ovu temu.
@Corvus, ja kolko vidim na amd sajtu jos stoji, sad da li je istekla nemam informaciju...
@terzazak, za kimtec nemam pojma, mislim da su oni uvoznici za Asus ili tako nesto, ali oni nisu Alti.
Sto se servisa tice, to je poznato, samo Win Win ima servis, i cak i kad vratis nesto u Emmiju, pise ti Win Win na servisnom kartonu il sta god ti daju, znaci nije ni da kriju. Isto tako, zna se da Emmi postoji za one koji nisu vesla sisali pa da kupe u Win Winu za duple pare, al zato oni reklamiraju Win na sva zvona, a Emmi ti je tu, onako, kao da postoji. To ti je Srbija... :)
Inace, citam sad postove u nazad, i ne mogu da verujem kakva uvaljivanja prave. Kad bi samo neko mogao da stane na put tome, jer ovo je postalo vise smesno, dodje mi da nikad ne kupim nista vise, sto realno mozda i ne uradim. Zvacu drugove preko grane pa ce da mi kupuju, jer ovo je bedno... Iako sam ja prosao ok, i sve dobio sto sam trazio, ko zna sta se desavalo s tim, i da li imam neku uvaljenu komponentu a da nisam ni primetio...

Upravo zato i napisah da napravite fuckin novu temu i tamo pisete o kodovima !

Mozda jednostavno neko planira kupovinu bas zbog kodova, jer jednostavno, kupis karticu i dobijes igre koje vrede 100e, ili su bar vredele kad sam ja kupio, ne znam kako stoje stvari sad. Al ako je takva *******cija bolje da ljudi znaju, a ko hoce da kupi, pogledace bas ovu temu.
slažem se, ja sam jedan od tih koji su se odlučili baš za seriju 7800 baš sad, jer sam dobio igre u protivvrednosti od 150e. preneo sam moje iskustvo, više maloprodaja sam zvao i išao lično u 3, od toga su dve bile "em" i "wi". u "em" su mi rekli da nipošto nema kodova. čak i kad sam rekao prodavcu da mi je lik iz "wi" rekao da ću dobiti kod. tako je na kraju i bilo, oni su u stvari ista firma ali ovi iznad favorizuju "wi".

ja sam hteo da uzmem 2-3 komada msi 7850 bas zbog kodova koje bi posle prodao, mada kako ne dele kodove vise razmislicu dobro

E jedno pitanjce....posedujem dve MSI 7850 OC one sa 1GB rama,sluze mi za kopanje,obe karte se pokazale kao extra overklokeri,ma za te pare nema bolje! :) e sad,sta se desava....dodje pre par dana kod mene drugar da vidi kako sam podesio masinu za kopanje,i krene nesto da cacka izmedju dve karte,pokusao da gurne neki tvrdi karton izmedju 2 karte (pokusavajuci da experimentise nesto sa temperaturama,nebitno skroz) i tu mu se omakne ruka,taj tvrdi cosak kartona uleti u ventilator jedne graficke i.....PUFFFFFF!!!!Polomi mi 3 peraja na ventilatoru! :) Covek se skenjao,pozeleneo,nije mu do zivota,a meni situacija skroz smesna! :) nista,pokupim ja lepo ta peraja,super lepak u ruke i udri! :) Uspem bez ikakvih problema da zalepim peraja nazad(koristio sam neki brutalan super lepak) bocnemo kartu i sve radi kao novo!Nema nikakvog "dis-balansa" ventilatora,nista se ne trese,jednostavno sve radi kao fabricki!E sad mene interesuje dali ima negde da se nabavi ovakav identican ventilator,cisto da ga imam u rezervi,ako bi nekad nedajboze doslo do reklamacije karte,cisto da se stavi nov posto se na ovom sad (normalno) vidi da su zalepljena peraja,iako ponavljam,sve sljaka kao i pre.....
Nisi trebao super lepkom da lepis, trebao si da zalepis dvokomponentnim lepkom ili lepkom specijalizovanim za tvrdu plastiku. Super lepak nije najbolje resenje, jer vremenom se kruni i puca. Ali sada, teraj dok traje, pa ako se odlepi uradi tako.

I moj blesavi drug je slomio krilce na grafici kao Sinda. Tj. nije on vec ali i tog njegovog poznajem licno. I ovom mom sam rekao da se ne nervira vec da zalepi super lepkom posto vent nece naci.
Zalosno je kako su tanka krilca, prosto mole da se polome.

terzazak

Juce sam od Alti-ja (Emmi) dobio vaucer za Tomb Raider, BioShock Infinite, Far Cry 3 Blood Dragon.
Budi uporan !

Ja sam dobio.

Koja je najvisa normalna temperatura za 7850? Imam neki VTX3D X-edition, overklokovan je fabricki na 1GHz ali hocu da ga poteram do kraja pa da znam do koje temperature da idem.

woho fabrički na 1ghz, de ćeš više od toga, referentno je 860. kapiram da do nekih 95 stepeni je sve kul za bilo koju karticu, ali ja se meškoljim kad dođem do 80. grafička u prethodnom laptopu mi je recimo išla do 100-105 opušteno bez ikakvih restartovanja kompa ili anomalija...

Je l' laptop u pitanju neki Asus? :D I meni se greje, zimi ne palim pec uopste. :)

Jeste li uspeli negde da nadjete XT verzije? Ja kad sam pitao u ComTrade-u, lik se zbunio. :D

Far Cry® 3 Blood Dragon is now available in the Never Settle Reloaded promotion!
There’s even more good news for those of you that have already redeemed a code: we’re giving you a FREE COPY of Far Cry® 3 Blood Dragon in the email below to say thank you for supporting AMD Radeon™ Graphics!

proverite mailove.

Vrh Dno