^ dobro si uvatio, jer vise nema ni tahiti LE kartica... pustos. A nV puni rafovi svih mogucih boja i velicina... kakav poslovni promasaj

.
Uhvatio sam zadnju, al ono bas zadnju. Znaci narucio sam prvo Myst na sajtu, i reko sticice mi, kad ono zovu me kazu neko pre mene uzeo, i to je ovaj lik sa foruma koliko sam primetio jer je narucio u petak a ja u subotu, i njegova prva prosla.

Al ja sam to uradio dok nisam ni video Sapphire koja mi izgleda cak i kao bolji izbor, pa reko ajde tu da uzmem. I ja sam im onako neformalno na mejl odgovorio kad su mi poslali da mi narudzbina nije prosla, i pitao za tu karticu. I ona sto tamo radi mi je rekla u fazonu ima i tako sve lepo, ja je i pitao da li moze da se dostavi na prodavnicu u Nisu posto nisam u gradu, al nisam rekao ni da cu da uzmem, nego sam pomislio ma bolje ja do prodavnice da prosetam.
I dolazim kod onog lika u prodavnici u Nisu, reko 7870XT, on mi kaze nema.

I ja reko kako nema, on mi kaze zadnja rezervisana i poslata... I ja ga gledam, i reko ajde da proverim da nije moje ime, i ono stvarno poslali je za mene. Tako da sam imao srece.
Mada ja prvenstveno nisam hteo nju, vec 7970, ali sa toliko slabim izborom nisam imao namere da uzmem nesto samo zato sto je to jedino, vec bolje cu da dam manje para sad, pa da prodam kad lepo uzmem normalnu onu koju odaberem. A i sa ovom lagano mogu na 1080p da cekam 8xxx series.

Inace, nema da se javljaju ovi sa Safirkama i Maglama, nesto mi smrde ovi benchmarkovi koji su pustani, ali sam jos uvek optimistican i cekam da mi stigne sve do petka da moju proverim.