Pozdrav, treba mi savet iskusnih kolega kako da utvrdim da li mi je graficka ispravna ili ne? Kupio sam Sapphire 7870 Gz edition, onu za koju su rekli da moze biti problematicna. Uzeo sam je pre 3-4 meseca ali do sada nisam toliko igrao igre posto nisam imao vremena. Pre 2-3 nedelje sam poceo da instaliram igre i simptomi su sledeci:
-gw2 uglavnom radi bez problema, ponekad samo na kratko slika trepne ili pukne neka tekstura, ali to se retko desava i generalno sam zadovoljan kako radi ta igra
-cod:mw3 presao bez problema
-skyrim neigriv, teksture pucaju konstantno i na sve strane
-drift3 generalno radi ali prilikom nekih efekata sudara na delovima ekrana se gube boje i pikseli, kao kada se na tv-u gubi slika (cak mi je palo na pamet da je to tako uradjen efekat pri sudaru

)
Toliko sam isprobao za sada, pa me interesuje da li postoji pouzdan nacin da utvrdim da je kartica problematicna ili nije? Neki benchmark ili nesto slicno al po mogucstvu da nemoram da skidam celu igru zbog benchamrka.
Takodje interesuje me kako se kartica kvalifikuje za reklamaciju i koji je postupak? Kartica je kupljena u E**i, pa neznam ako utvrdim da je do kartice da li treba da im se javim, ili samo odnesem karticu ili nesto trece...?