Tacno tako. Ako radi, ne diraj ! Morate da me razumete, ako ce mi to dozvoliti da KONACNO imam funkcionalnu kartu bez vecih mana, onda cu to rado da prihvatim, posebno sto u testovima koje sam obavio nema manjka u performansama ni u jednoj igri. Ako nema osetne razlike sto da ne.Cek, cek polovina je 2014., a ti ces se zadovoljiti sa decembarskim drajverima???
To ja radim vec citav dan, ali nece da upali:lupko:
I u pravu su ljudi. Imao sam 6600GT, radila posao, imao sam Leadtek 9600GT, brljavila i imala artefakte, zamenio sa MSI N9600GT 512MB 256bit, radi i dalje, kupio Sapphire HD6950 Dual-X, radila do dana kada sam je prodao i sad radi a OC do bola, dalju istoriju poznajete
Ima ona da rudari pre nego li je vratim. To provereno radi bez black screenaMa uradi kao ja, vrati ti lepo to i uzmi asus 780gtx
Samo je pitanje koja ce joj cena biti, jer su strane recenzije govorile od maloprodajnoj ceni od 620e, inace bi ja nju odmah pazario, ali izgleda da kasno Marko na Kosovo dodje, sad mi kazu da je cena 47K din. Vise sam se ogadio ljudima iz Altija. Nece ni da mi se jave na telefon koliko sam smarao ljude poslednja 3 meseca. Jos jedan problem je nedostupnost karte u nasim prodavnicama. Jos je nema.Menjaj ti to Kasa za ovo:
http://hardware.benchmark.rs/video_karte/test_sapphire_radeon_r9_290_vapor_x/strana_8/
Izgleda da ce ova sapphire karta biti najbolja izvedba 290 -tke.
Menjaj ti to Kasa za ovo:
http://hardware.benchmark.rs/video_karte/test_sapphire_radeon_r9_290_vapor_x/strana_8/
Izgleda da ce ova sapphire karta biti najbolja izvedba 290 -tke.
Sta tako mi i treba. Pitao bi tebe da dajes 44K za jednu komponentu ili mozda i mnogo vise za kola. Pa normalno je da cu da biram toliko kada cu to nesto koristiti godinama. Situacija je takva kod ovih karti da ne postoji savrsena karta. Ni sam ni znao da uopste postoji Black Screen problem, a trazio jesam i raspitivao sam se dobro.@kasa
Tako ti i treba, ko previse bira izabere na kraju najlosije.
Tako je sa autima, zenama pa i sa grafickim kartama.
Fora kod najnovije bete drivera 14.6., on odmah izaziva black screen, ne mozes da udjes u Windows uopste. Morao da ga brisem pomocu DDU iz safe mod-a. I koristim je iskljucivo za gaming, mada i neki rudari su se zalili da su imali siti problem, to na stranim forumima.moja teorija je da sem tebe i sakiboja ovu kartu niko nije uzeo za gaming na forumu,nace bi neko ranije reportovao taj problem,ili je nesto do tebe i tvoje karte.ja i dalje ne mogu da verujem da imas isti problem iako kazu da ga je zadnja beta resila.
Sta tako mi i treba. Pitao bi tebe da dajes 44K za jednu komponentu ili mozda i mnogo vise za kola. Pa normalno je da cu da biram toliko kada cu to nesto koristiti godinama. Situacija je takva kod ovih karti da ne postoji savrsena karta. Ni sam ni znao da uopste postoji Black Screen problem, a trazio jesam i raspitivao sam se dobro.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari