Šta je novo?

AMD R7 265

dumus

Slavan
Učlanjen(a)
09.11.2007
Poena
309
Interesuje me da li je neko ima ili da li ima negde test ove kartice.
Cena nije losa posto je to najniza 256 bitna GDDR5 kartica.

Dobra grafička, samo da cena bude normalna. U testu se navodi cena malo jača od 100 €. A to teško da ćeš naći kod nas.

Hvala najlepse na info.
I ja sad vidim da je razlika u odnosu na R9 270X (doduse ja sam naso razliku od 15E) neprimerena.
Eh kad bi bila cena iz testa (110E) to bi bilo isplativo...
Hvala jos jednom.

Da, 270X u igrama daje nekih 10-15 frejmova vise od 7850 (high podesavanja).

Зависи који процесор и које напајање имаш. 280х јесте боља, али џаба ти ако процесор не може да извуче максимум из ње или ако ти је напајање лоше...

Uzimaj ono sto ima bar godinu i po dana garancije.

Da, vredi i za 280X. Azdaja jedna.

Inace, koji procesor koristis? Da ne bude preslab za iskoriscenje graficke...

Uzimaj ono sto ima bar godinu i po dana garancije.

Da, vredi i za 280X. Azdaja jedna.

Inace, koji procesor koristis? Da ne bude preslab za iskoriscenje graficke...
Procesor je Q9550 moze do 4.1ghz,mada mi sada ne treba toliko pa ga drzim na 3.8
Napajanje je zalman ZM 500-HP,a imam i Enermax isto 500w i tt 550 tr2
Da pitam i jel dobra ASUS 270 non x za 12k,neznam sta da uzmem ,ovo su bas muke.

Gledaj samo garanciju kako sam ti rekao.

Ok je ta cena. Jako je mala razlika izmedju 270 i 270X kartica, prakticno u 2-3 frejma. Ja bih je uzeo.

Znaci stvari stoje ovako
Asus 270 12k garancija jos 2.5god.
Toxic kupljen ove god. 125e
Saphir 280x 150e jis neznam koliko je u garanciji
ASUS Radeon R9280X-DC2T-3GD5 koriscen 4 meseca ,gar. 3 god-160e
Eto to je sve,pa sad nisam pametan sta da radim,inace konfu sam dao na oglase za prodaju,ako ne prodam nista ako prodam ok,bez obzira na to kupicu grafu jer imam neku budjavu 5450.

Pa ne treba ti jaka kartica sada ako ces je staviti na neki slab procesor, ili daleko bilo, dosta slabiji od Q9550 (ako prodajes tu konfiguraciju).

Najisplativije ti je da kupis taj Asus 270. Ionako su sve daaaaleko bolje od 5450.

280X trosi kao luda i pitanje je da li bi je Q9550 u potpunosti iskoriscavao.

To ti je moj savet. Ne prodavaj Q9550, a uzmi 270.

Ne bi iso na slabiji,u planu je 2500k jer volim da klokujem,al otom potom,mislim da cu bas tako i uraditi kao sto si reko,hvala ti na savetima pa javim o uriscima.
Kazu da je dosta dobra za oc i kao jedina koja moze da izgura na X,pa cu videti.
To ti je moj savet. Ne prodavaj Q9550, a uzmi 270.[/QUOTE]

Zavisi kada ces uzeti 2500K. :D
Ako neces uskoro, cekaj jesen-zimu. Treba nVidia da izbaci zanimljive azdaje.

Uzeo sa graficku asus r9 270 direc cu 2 oc i prvi utisci su odlicni,poslusao sam te i uzeo bas nju jer ima 2.5 god.garancije.
Veceras cu je malo staviti na muke cisto da vidim sta moze,mada znam da ne moze previse jer je jedan sestopinac.
Do zime da roknem jos jednu al da kupim i i5 2500k i miran sam neko vreme,ako ja uopste mogu biti miran xaxax

Odlicna graficka,dobro hladi,evo malo igranja sa njom
http://prntscr.com/483y90 ,bez oriblema dize na def sviga brata 270x,moze i vise samo nebi je sad nesto przio na letnjim temperaturama.
Sta reci,za te pare vrh,zadovoljan sam

Vrh Dno