Šta je novo?

AMD Processor driver-4Gb???

• Začetnik teme Začetnik teme samer
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

samer

Slavan
Učlanjen(a)
22.05.2006
Poena
319
U Control Panel\Add-Remove Programs ispisuje da drajver za AMD procesor zauzima 4GB!
Jel to neka greska ili sta?

Poslednja izmena:
Bice da je (najverovatnije bezazleni) bug. Verujem da je vecina ljudi sa foruma bila svedok ovakvih i slicnih gresaka u raznim verzijama wina. Verovatno bi reinstalacija tog drajvera resila problem, a ja bih nakon deinstaliranja drajvera odradio scandisk, defragmentator, pa ponovnu instalaciju.

Koja je to verzija; sta ima instalirano od servis pakova.

Ma meni sa svim nerzijama vina prijavljuje da su heroes of might and magic ogromno veliki. Na ovoj cak sta vise zauzimaju 55GB (rekord do sada) :d

Smetati drajver za procesor, a ne smeta ti Oblivion :d 😀
Mislim da bi bilo dovoljno da se komp restartuje i ispravice se vrednosti tako sam ja makar resavao slicne "velike" probleme, ako ti ne smeta onda cekaj sledece gasenje/paljenje kompa. Ako i tada tako ostane probaj defragmentaciju prvo pa onda reinstalaciju drajvera.

Bug; kod mene prijavljuje 0.12MB...

Bag jeste definitivno,
posto sam pregledao celu C: paticiju hard diska sa TreeSize Professional programom.
Nigde ne ispisuje doticnih 4Gb za AMD drajver.

Skini neki novi drajver, 0.5MB, ustedeces dosta prostora :S:

Meni recimo prijavljuje za Winamp (koji radi svaki dan više puta dnevno) "used: rarely", al zato za Borland Developer Studio 2006, koga sam zadnji put upalio pre više od dve nedelje, "used: frequently".

Potpuno isti bug sam video kod drugara na kompu a nije pomogla ni reinstalacija win-a (koja naravno nije radjena zbog toga). U pitanju je Athlon64 2800+ i Abit kv8pro.

A zar je taj drajver uopste potreban za Win SP2 ??? Ja ga do sad nikad nisam ni instalirao i nisam primetio nikakve probleme. Koristim x32 verziju XP-a.

Pa on nije tu da otkloni probleme, nego da ti radi Cool'n'Quiet 🙂

E hvala na odgovoru.
C'n'Q ni ne korisitim jer sam izmenjao BOX ventilatore. 😉

Nazad
Vrh Dno