- Učlanjen(a)
- 04.01.2005
- Poena
- 470
:d:,,::,,:Predosecam da ce taj model biti vise nego popularan u Srbiji, .... tri puta core pomaze....![]()
Car si!hehe..slatko me nasmeja!
:d:,,::,,:Predosecam da ce taj model biti vise nego popularan u Srbiji, .... tri puta core pomaze....![]()
Mislim da to nije problem, samo da naprave odredjenu kolicinu tronaivaca od potpuno ispravnih jezgara i da ostave mogucnost otkljucavanja, ima da se tuku pred radjama. K'o nagradna igra.Jedno je ako su vec kupili, drugacije reaguju ljudi kad tek treba da se odluce. Probaj, ne lupam iz vedra neba.Citiram korisnika: ivanbo2003
Alfaunits,trebalo bi to da kazes silnim korisnicima grafickih karti sa pro(AMD) i GT(Nv) oznakama,ljudi bi doziveli fras i shockove(TM) kad bi ima otkrio koji Krshware(TM) imaju u racunarima!Zamislite samo te gomile nezadovoljnih korisnika sa upaljenim bakljama koji srljaju u susret preznojenim zvanicnicima AMD-a i NVidia-e,spremni da ima ocitaju po jednu-dve lekcije o prodaji poluispravnih prozivoda!Mislim da je vreme za istinu ,da se digne jedan sajt na ovu temu i pokrene akcija
Mislim nisam do sada smesniju stvar cuo u ovom thread-u(a i sire)
Q|Q
-+-
Q|Q
Paul Otellini whether Intel would ever contemplate creating three cores on one die.
So he said: “We see a distinctive advantage in having all the cores on one die work.”
Ko sto rece delimir, sad im bash treba da rade vishe za nesto sto ce se prodati za manje nego da nisu radili visheMislim da to nije problem, samo da naprave odredjenu kolicinu tronaivaca od potpuno ispravnih jezgara i da ostave mogucnost otkljucavanja, ima da se tuku pred radjama. K'o nagradna igra.
Meni je ova ideja sa tri corea toliko uvrnuta da moram kupiti jedan, naravno ako cena bude adekvatna.
Da li mislite da ispravni procesori imaju sve ispravne tranzistore u sebi?
Mislim da sam nasao sledeci potpisTreba samo OS malo bolje da podrži taj neparni koncept i da drajver da jedno jezgro kernel spejsu, a ostali parni broj baci user spejsu: "eto vam ga na, pa se mlatite sad za resurse, kernel will never die!" :d
Treba samo OS malo bolje da podrži taj neparni koncept i da drajver da jedno jezgro kernel spejsu, a ostali parni broj baci user spejsu: "eto vam ga na, pa se mlatite sad za resurse, kernel will never die!" :d
alfaunits je napisao(la):Pa ne ucitava u Visti.
Uh, ti asimetricni threading modeli odslikavaju nepoznavanje multithreading programiranja u Gaming development svetu. Ljudi si navikli na jedan thread i sad im je multi-core i multi-threading nova paradigma pa se ne snalaze.
Dva primarna threada od kojih jedan vozi gameplay a drugi rendering? B..ls..t! Pa bar je rendering lako razdeliti u sitnije komade i baciti na thread pool. Gameplay i AI malo teze, al valjda i to moze nekako. Pool helper thread-ova koji handluju fiziku, streaming itd... to je vec bolje. Gaming development firme treba da zaposle po par server programera da dobiju na iskustvu u mutlithreading programiranju...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari