Šta je novo?

amd ploca sa solidnom integ. grafom?

kroki23

Slavan
Učlanjen(a)
28.11.2006
Poena
330
znaci treba mi ploca do 65e koja ima najbolju mogucu integrisanu graficku, sad koliko znam postoje serije 2xxx,3xxx i verovatno je najbolja 4200hd ili mozda gresim?
Koji proc da stavim do 70e? mislio sam x3 425,bitno mi je da je sto manji potrosac,ali nije presudno,moze i neki jaci ukoliko vredi dodati para ali da ne prelazi 70e.

4200 se nalazi na 785g plocama i poseduje uvd2.0 i bio bi moj ovako izbor u ovom momentu (ploca sa ddr3 i sb710 obavezno)
4290 se nalazi na 890gx plocama, koje su dosta skupe (ako ih uopste i ima u prodaji).
3300 se nalazi na 790g i koliko se secam testova, i 4290 nije puno brzi, a 4200 je sporiji od 3200 (samo nesto noviji ).

ljudi dajte mi alternativu za plocu ako ne nadjem ovu e51 sto mi je vukasin preporucio.
sutra idem u nabavku,uzecu x3 425 cycle ako nadjem.
Sta mislis vukasine o msi e65? skuplja je za 6-7e?

Poslednja izmena:
To je ista ploča samo sa dodatim FireWire kontrolerom.
Kad se odlučimo za takav trošak onda nam je sa cenom bliska i ova: http://www.gigabyte.eu/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=3317
GA je kvalitetniji od MSI-a i ova ploča koja košta 8.200 dinara ulazi u konkurenciju, ista je kao ta MSI samo ima i USB 3.0 kontroler (ipak smo štedljivo načeli temu, sad počinjemo da se razmahujemo).

uzeh gorepomenutu plocu,sve namestio,kuleri se zavrte ali ne dobijam sliku na monitoru, ne znam sta bi moglo biti,sve je koliko mislim dobro namesteno. Malo me nervira kod ove ploce sto su sata prikljucci na ivici ploce a kod CM690 bas tu prolaze kablovi pa je bilo povuci potegni, i sto ima samo jedan tropinski prikljucak za fan. a ja imam dva takva fana pa mi sad treba i adapter. I jos jedna zamerka,malo sam se zaleteo nisam gledao plocu pre nego sam je kupio. Ima dva PC-i slota,meni trebaju 3! Muzicka, mrezna i TV karta. :(

Pa vrati je, ako još imaš originalnu ambalažu. Imaš 7 dana od dana kupovine da je vratiš, no questions asked.

necu je vracati ako osposobim da radi, verovatno sam nesto propustio.
Videcu popodne. Ne bih da se cimam oko vracanja, skidanja procesora,itd. Tv kartu cu morati da batalim u ovom slucaju. Nisu oni krivi sto sam prevideo dva slota.

Nazad
Vrh Dno