hehehehe...pivo pod LN2....ovo je dobro
^Ovo je na nivou statisticek greske, zanemarljivo, he he PII na istom kloku u rangu Q6600, mada zvanicni testovi govore drugacije, ipak su tu negde, ala su napravili procesor koji jedva dobija Q6600 koj je davno otisao u penziju i onako penzionerski deli lekcije
Izvrti mark 06 na 3.9ghz imaces bolji rez![]()
Ma opusteno bre zezam se nemoras da imas nocne more zbog tih 3.9ghz i 3dmarka06.A to sto ti mislis je tacno.Ali za neke stvari moze da se kaze i da je q9550 izmedju q6600 i PII 955.Uzivaj sto se mene tice ne moras da se mucis a ti ako oces da dokazujes sam sebi slobodno.Ajde pozdrav.
Fenome 2, ne zaboravi da ovo nisu P4 vs. K7 dani, kada je AMD bio bolji u svakom pogledu. Nisu čak ni P4 vs. A64 dani kada su bili rame uz rame, samo je AMD bio jeftiniji, pa je bolje "išao" kod nas.
Iz današnje perspektive se uopšte ne isplati uzimati bilo šta od AMD kuhinje iz najvišeg segmenta, jer postoji Core i5 (doduše trenuntno u ograničenim količinama), koji ga u skoro svim aspektima pobeđuje.
Jedino gde se (možda) isplati uzimati AMD jeste entry i low-end segment, mada je i to diskutablino pored E5200 i E3200.
Neki će povući "argument" upgrade mogućnosti AM3 platforme, ali bar ja (a i većina ljudi koje ja znam) uvek menjaju i ploču i procesor zajedno, pa taj argument pada u vodu.
EDIT: Da napretka u odnosu na Phenom 1 procesore ima, naravno da ih ima, ali opet nisu dovoljni. Da je Phenom 1 bio ono što je sada dvojka kada je izašao, situacija bi bila mnogo drugačija. :wave:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari