- Učlanjen(a)
- 02.03.2011
- Poena
- 169
Ako je neko raspolozen, ko se razume u klokovanje da mi pomogne da maksimalno
izvucem sto vise mhz iz ovog procesora?
izvucem sto vise mhz iz ovog procesora?
Ovako, poslusao sam tvoj savet i podigao mnozioc na 15, da bih dobio tih 3ghz, sacuvao podesavanja u biosu, sistem se lepo podigaoI sve radi oK za sada....eh sad nekoliko pitanja
kazi mi, Jel sam trebao mozda jos nesto uz podizanje mnozioca u biosu, da uradim?
Podizanje napona ili tako nesto, ili je dovoljno sto sam uradio samo podizanje mnozioca?......I kako sad da proverim dali sam dobio stabilnih 3Ghz :d......I tvoja preporuka za drugi kuler ako je potreban? do 30e? Trenutno je fabricki uz kupljeni procesor.
Ta karta je overkill za procesor... Bez veze je totalno kacenje te karte na drevni cpu.
Nije X2 nikako bolji od X4. Nekada jeste, zbog viseg takta i igara koje max koriste 2 jezgra. Ali sada, sa dx11 igrama koje znaju da uposle vise.... o tome nema govora. Pogledaj moj oglas. Imas za smesne pare super gaming uz tu kartu, a na 3.6Ghz opusteno....KAd se otkljuca i ostavi na default, to je fakticki identican cpu Phenom-u 840, koji u emmi kosta 9000din.
VAzi se. Kupi x3 pa ga otkljucaj i overklokuj na 3.6Ghz na def. voltaziCena od 15000din u oglasu za otljuc cpu i plocicu i 4gb ddr3 je sasvim ok, (jedno jezgro vise i 1 mesec garancije manje) sad sto to po tebi to treba da kosta 10000din, to je druga prica...
Nego, da ne idemo u off, ovo sam ti naveo kao primer minimalnog ulaganja, koje bi, za uzvrat, opravdalo kupovinu 560ti. U suprotnom, kupio si felne od 1000e i stavio ih na 20 god star Yugo.
Znaci strasno...Majes se da pises, da pomognes coveku, ispostujes ga, a on te *****ava.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari