RecklessLife
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 31.07.2010
- Poena
- 169
Ja nisam uspeo da otkljucam. Nece da se podigne sistem uopste. Ni do posta da stigne.
Eto.
Al' zato radi na 4000MHz k'o od sale. 
radi sa 5 jezgara,ali kad je ukljuceno svih 6 sistem se vuce kao prebijen
Primetno bolje radi Skyrim u odnosu na Phenom II 850.![]()
![]()
Eto jedne igre...![]()
Moj primerak cpu-a uspem da butujem kao 6-core, ali samo po nazivu, posto sistem vidi samo 4 jegra, nadam se da je do ploce..
Inace radi mi na 3.8GHz, napon je 1.28v na auto.
Sent from my HTC Wildfire
Moj primerak cpu-a uspem da butujem kao 6-core, ali samo po nazivu, posto sistem vidi samo 4 jegra, nadam se da je do ploce..
Inace radi mi na 3.8GHz, napon je 1.28v na auto.
Sent from my HTC Wildfire
Ne mora da znaci da nije uspelo, nekad se Windows zbuni promenom CPU-a pa moras da uradis sledece: (ako opet ne bude htelo, onda je verovatno do losijeg primerka)
Msconfig->boot->advanced options->check set number of CPUs-> select 6 from drop down list.
Reboot.
Vidim da jesam.
Skyrim radi bolje, to stoji.
Ali MNOGO bolje radi i zbog najnovijih drajvera za GPU. Barem meni. Inace, f0rever ovde, cisto da znas - ako ne znas.![]()
Meni svuda u Windowsu u nazivu cpu-a piše da je 6-core, ali zato svaki program koji sam probao registruje samo 4 jegra, u svakom slučaju probaću čim dođem kući. Hvala.
@medolinos
Mislim da trenutno nema potrebe za većim klokom, uz to, za 4GHz bi morao da dižem napon.
Uzeo sam 960T i nece da se otkljucha na ga-990xa-ud3 al sam ga klokovao na 4ghz sa naponom 1.440v, izbegavajte ovu plochu jer na njoj nema shanse da se otkljucha bilo koji cpu probao sam i x2 555 koji sam otkljuchao na matoroj ga-880 i kloknuo ga na 4ghz kod drugara i radio mu 5 meseci bez jednog plavca i on uzeo ovu plochu 990xa-ud3 uboli cpu i muchio sam se par sati da ga otkljucham i nema shanse isto tako i ovaj 960T znachi plocha je lesh za otkljchavanje
Kojim programom očitavate temperature jezgara? Skinuo sam HwMonitor međutim prikaže temperature svih komponenti sem cpu-a.
edit: Uspešno su otključana još dva jezgra.
probaj sa Aidom64..mada i hw bi trebao da ga ocita..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari