Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Sklopio sam neki polavnjak 1700x + tomahawk b350 + 32 gb nekog rama, e sad od grafickih karti imam nitro rx 470 8 gb, a ako moze dodao bih i staru Quadro k4200, da li je to moguce i da li je neko probao da vozi dve grafike, sistem je win 10 64 bit?
Teoretski može ali zašto ? Zbog 5-6 monitora ili tako nešto? Pogledaj malo uptstva za ploću, naj verovatnije kad prikačiš na 2 PCIe oba će raditi na polovinu "X-a", x8 + x8 ili čak x4 na drugom slotu.
Pa zamislio sam da mi rx 470 sluzi za zabavu, evo sad igram Death Stranding i gura lepo (igram i Dotu2), medjutim program koji koristim za AR nesto poput Unreal engina, radi samo sa Nvidia karticama, ovaj quadro ga podrzava i lepo radi,pa mi treba za eksperimentisanje za 3d modele, e sad odustao sam da u sobu guram dva kompa, mislio sam da sa jednim sve zavrsavam i zabavu i eventualnu pripremu modela.
Nemoj me držati za reč, ali mislim da bi to radilo. Imao bi dva drajvera instalirana i dva ulaza u monitor. Pa prebacivao po potrebi. Da imaš 2 AMD ili 2 nVidia kartice, to bi bio problem. Druga opcija je da uzmuš dovoljno jaku profi grafičku sa kojom možeš lepo i da se igraš, tj koja je u rangu RX 470 (npr. Quadro P2000 ili P2200)
Nemoj me držati za reč, ali mislim da bi to radilo. Imao bi dva drajvera instalirana i dva ulaza u monitor. Pa prebacivao po potrebi. Da imaš 2 AMD ili 2 nVidia kartice, to bi bio problem.