Šta je novo?

AMD logo program

• Začetnik teme delimir
  • Datum pokretanja
D

delimir

Guest
AMD je predstavio nove logotipove za AMD 64-bit procesore (Opteron i Athlon 64)...

http://www.amd.com/us-en/Corporate/VirtualPressRoom/0,,51_104_543_544%7E73647,00.html

Moj utisak, ako pogledate npr. logo za Athlon 64, da je u pitanju kopija Intel P4 logotipa, samo je ovaj AMD-ov mnogo ruzno uradjen. Sve u svemu ja to ne bih lepio na kuciste...

Ja ne bih nikada niciji logo lepio na kuciste :p Ionako znam da cu sve to menjati na godinu-godinu i po :beat:

http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20030812045800.html

Bas nisu ruzni!

Pa nisu bas nesto...

Kada smo vec kod logo-a, da li je neko voljan da mi ucini uslugu, tj. da mi posalje AMD sticker za kuciste, ako ima viska, naravno?? :D
Bio bih veoma zahvalan!!!

saledado je napisao(la):
bas su ruzni,lice i na intelove i nvidijine,losa kopija

Prvo je Intel lansirao novi logo sa promocijom P4 procesora. Tek kasnije je niz proizvodjaca poceo da kopira njihov logotip kao npr. MSI, NVidia i ostali - pravougaonik za zaobljenim ivicama i dodatim reljefnim efektom.

Moje skromno misljenje je da je dosadasnji logotip za AMD procesore (npr. kao najnoviji za Athlon XP) mnogo lepsi i originalniji. Ovi najnoviji "nit' smrde nit' mirisu"...

Interesuje me da li neko zna kako moze da se nabavi sticker za kuciste sa AMD-ovim logoom. Slao sam mail AMD-u pa su mi dali link ka njihovom sajtu i tamo sam video da stickere naplacuju oko 4 funte 10 komada. Posto meni netrebaju toliki stickeri interesuje me da li neko ima visak pa ako hoce da mi pokloni jedan ili proda ili ne znam ni sam kako. Hteo bih da ga zalepim na kuciste cisto da se zna sta je unutra O:) Pozdrav :)

Mislis nesto ovako? :)

sticker.jpg

Nazalost imam samo jedan, a to je taj na kucistu :(

Jedino da vidis, ako neko ima iz Box pakovanja, tamo su doduse oni stariji stikeri (crni), a ovaj moj je najnoviji "model" iz AMD Partner programa ;)

Ma OK nema veze cisto pitam. Ako neko slucajno ima visak nek kaze ja bih ako treba i platio. Inace imam Chieftec Dragon kuciste pa je steta da ga ne ukrasim. Poz :)

Vrh Dno