Šta je novo?

AMD ili Intel?

• Začetnik teme Začetnik teme miloso
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

miloso

Čuven
Učlanjen(a)
13.03.2004
Poena
609
Hteo bih da vas pitam ZA IGRANJE sta se bolje pokazao AMD ili Intel (Dual Core)? :banana🙁doduse ja sam pristalica AMD-a) 😀

Meni nece taj j...ni regcleaner ni sa programom ni bez, nekad se startuje ok a ovako ga samo prikaze u procesima i to je to, bilo kakvo menjanje bilo cega ne pomaze.Jel ima neko link gde ima da se skine novi, ja nikako nisam mogao da nadjem.

Morao bi da kazes za koliko para hoces.

Ako hoces da uzmes neki bolestan procesor, za nekih .. pa preko 200 evra, onda intelon neki QUAD CORE.

Ako hoces za manje para, recimo do 100 evra, onda AMD. AMD je bio primoran znachajno da spusti cene, i sad vec za 90E mozes da uzmes X2 5000+ 65nm, koji je dosta dobar procesor, malo trosi napajanja, slabo se greje, znachi mozes i da ga overklokujes dobro.

Znachi za manje para AMD, za vise para Intel.

gx-x, process explorer meni ne pamti affinity i process priority posle restarta WInXP-a ... A i sam autor onog progama za koji sam dao link to navodi kao jednu od opcija koje ostali task manager "klonovi" ne podrzavaju (learning mode).
Kako u process exploreru "pamtis" podesavanja posle restarta?Ima li nkea opcija da se stiklira ili slicno(ili on sam zapamti)?

Ne pamti ni meni, sorry, izgleda da sam ipak regcleaner sredio sa imagecfg-om ili tako necim :S:

Ne pamti ni meni, sorry, izgleda da sam ipak regcleaner sredio sa imagecfg-om ili tako necim :S:

Pa znam da ne pamti,ali bilo mi zanimljivo da te pitam 😀😛
Nego,zaboravi na imagecfg,skini i overi onaj free programcic,nema boljeg programa tog tipa 😀.Bukvalno sve sto fali svim ostalim programima,ovaj ima i jos je free of charge 🙂

@Phoenix257
I moj CPU moze da se klokne na 4.2Ghz, da se upali mashina i da udje u Win ali nije poenta da udje u Win kako bi ti tvrdio da radi na toliko. Pusti ga da prodje 8+ sati Orthosa... E to je vec nesto.

Poslednja izmena:
Pa znam da ne pamti,ali bilo mi zanimljivo da te pitam 😀😛
Nego,zaboravi na imagecfg,skini i overi onaj free programcic,nema boljeg programa tog tipa 😀.Bukvalno sve sto fali svim ostalim programima,ovaj ima i jos je free of charge 🙂

skinucu, nisam ni ja znao da ne pamti, tj bio sam ubedjen da pamti :S:

pa receno je vec, treba da podesis afinitet na jedno jezgro, bilo koje. Ovo moze sa ovim programcetom za koje je Ivan ostavio link, a mozes i sa imagecfg iz cmd-a. Kad pokrenes reglcleaner on nece raditi ali ce ostati u procesima, nadjes ga u tom programcetu sto je Ivan naveo i namestis mu afinitet, ubijes proces, pokrenes ponovo i radi 🙂

Ma probao sam x puta i nekad hoce nekad nece, sa ili bez programa.Jel ima mozda neka dobra zamena za regcleaner ili novija verzija (ovu koju ja imam je stara jedno 6 godina)?

Nazad
Vrh Dno