ne znam ljudi, ali ja imam dve masine x2 5000+ BE i C2D i imam utisak da mi AMD masina brze radi (brze "otvara" programe, brze startuje igrice) da napomenem da su obe masine sa istim HDD i istom kolicinom memorije... (C2D je malo brzi kod "pakovanja", a AMD kod "dizanja") eto to je moje misljenje
![]()
definitivno! :dE sad, dodavanje snajpera na AMD-u u igrama je vec druga stvar. Ko igra snajperom definitivno AMD :d:d:d:d![]()
@miloso, jel ti to pokusavas da pokrenes vecno pitanje da se ljudi ovde svadjaju ili sta?
ne znam kako pretragom foruma nisi dosao do odgovora na tvoje pitanje:wall:
Kad bi se programi i igrice instalirali i drzali u L2 cache-u, a ne na HDD-u ovo sto si rekao bi imalo smisla. Sto se tice IO operacija i rada CPU-a sa diskovima to moze da zavisi od kontrolera, a razlike su najcesce akadameske, suvise male da bi mogao da kazes "ovo brze otvara AMD/intel", tako da ti se definitivno ucinilo
E sad, dodavanje snajpera na AMD-u u igrama je vec druga stvar. Ko igra snajperom definitivno AMD :d:d:d:d![]()
...evo da ne bi badava zapocinjao kavgu ovde medju clanovima foruma, napravi izlet na ovu stranicu http://www23.tomshardware.com/cpu_2007.html pa sam zakljuci...
![]()
Inace sad kod Intela za male pare uz OC mozes dobiti sjajne rezultate i daleke trenutno za AMD u tom cenovnom okviru, tako da moj savet u svakom slucaju Intel trenutno
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari