Šta je novo?

AMD ili GF4 imaju problem sa LIGHTSCAPEOM 3.2!Zasto?

metod

Čuven
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
609
Imam MSI KT3v AMD1.733ghzTBreadb,
samsung512SDDRAM333MHZ,
MSI GF4 4200 64m ddram.
Sporije mi radi Lightscape 3.2 nego na predhodnoj masini sa Tulatinom na 1ghz.A na poslu brze radi Celeron 533 sa gforce1 kartom nego ovo na vrhu navedeno navedeno.A kad ukljucim teksture ..tugo jesenja.Ima te li ljudi kakvu ideju za ovaj problem.Instalirani su drajveri sa odgovarajucis fabrickih CD-a.ZASTOOOOOO?

metod je napisao(la):
Imam MSI KT3v AMD1.733ghzTBreadb,
samsung512SDDRAM333MHZ,
MSI GF4 4200 64m ddram.
Sporije mi radi Lightscape 3.2 nego na predhodnoj masini sa Tulatinom na 1ghz.A na poslu brze radi Celeron 533 sa gforce1 kartom nego ovo na vrhu navedeno navedeno.A kad ukljucim teksture ..tugo jesenja.Ima te li ljudi kakvu ideju za ovaj problem.Instalirani su drajveri sa odgovarajucis fabrickih CD-a.ZASTOOOOOO?

nVidia ima full OPEN GL podrsku, tako da je to sto kazes vrlo cudno.

Nisi napisao koji OS koristis, ja sam imao nekih problema sa XP. Max 5.0 mi je radio duplo sporije nego na W2000 SP2, ali posto me mrzi da se akam, samo sam uradio clean install, instalirao sve najnovije drajvere (sa sajtova ne sa pratecih CD-ova) i sve je proradilo kako treba.... :)

Inace sa pojavom ovih monstruozno brzih masina (Lightscape je pravljen za PI233 i slicno) i OPEN GL akceleratora, Lightscp. je postao zmija od programa...

Koristim WIN XP SP1.Da li da flesujem biose na grafickoj i ploci.Koje konkretno drajvere koristis i na kom operativnom.Da li tebi LVS3.2 korektno radi?Pozdrav hvala na odgovoru.

Ne koristim programe za rendanje i slicno,ali to sto su ti instalirani drajveri oni sa pratecih CD-ova ne moze nikako dobro da bude
Ne kazem da je to odgovor na tvoje probleme(ali moze biti) ali to treba da ispravis u svakom slucaju

Vrh Dno