Šta je novo?

AMD FX is not EOL!

Ma nije to svakome vazno. Bitnije "osam" jezgara i cena. :d

Sto cena, pa za 8370-E je najavljena malo veca cena nego za non E verziju.

@GiBo2pac, ne mora da znaci da ce OC margina biti manja, cak je moguce da bude i veca nego kod modela sa 125w, tacno je da se low leakage modeli u principu slabije klokuju ali za frekvencije dohvatljive na vazduhu je cesto obrnuto.

To bi bilo sjajno kada bi se jednako dobro klokovao kao i ovaj sa 125w tdp, no videćemo kad kupe ljudi i bace ih na muke 😀

Meni se ne svidja to sto su i dalje zasnovani na Visheri. 🙂

Na čemu bi ti da budu zasnovani?

Kao sto je i obecano, osvezenje je tu..🙂

FXUpdate_1_sml.jpg

jos je ostalo da vidimo 'prave' testove. Nesto malo sintetike i sl.

I cenu kod nas da vidimo. 🙂

nizi klokovi, a cena ista... u cemu je fora?

tj. isti ja max klok, a base je nizi.
Naplacuju sav "trud" koji su ulozili da smanje TDP/potrosnju, a ima onih kojima je to bitno (ma koliko nerealno bilo da ce se oni uopste odluciti za AMD).

Nije smejurija, nego je u dobroj vecini igara tako. I pre godinu-dve je bila ista stvar sa Ivy i3 modelima. 🙂

kupite buldožera iz 2011 godine. navali narode !

nehalem 1366 ti je mnogo bolja kupovina.

Pa da tako sam i mislio, posto nemam para za drugu platformu a i realno ne treba mi. 🙂 Jos uvek sam zadovoljan i sa 965, a kada ovaj 8320E bude bio na akciji nekoj, najverovatnije cu onda da ga kupim. Valjda ga podrzava ova ploca koju imam. 🙂

Podrzava ga Asus M5A97 R2.0. Samo ces pre toga morati update BIOS-a da odradis.

Mozda je jos isplativije da juris polovan 8320, ako naidje po finoj ceni.

ma zaebavao sam se choveche, aludiram samo na "friškost" amd ponude .

Pa ti chovece aludiraj svakom ko ima amd po 200€, pa ce imati Intel! :wave:

Sad sam snimio da starija verzija sabertooth-a ne podržava nove procesore. Stvarno ne razumem takav bezobrazluk. A davali su 5 godina garancije i bila je do j.ja skupa pre 3 godine. Sad, znam da garancija ne podrazumeva i podršku, ali opet..

Pa ti chovece aludiraj svakom ko ima amd po 200€, pa ce imati Intel! :wave:
aj da stanemo u red 🙂
Sad sam snimio da starija verzija sabertooth-a ne podržava nove procesore. Stvarno ne razumem takav bezobrazluk. A davali su 5 godina garancije i bila je do j.ja skupa pre 3 godine. Sad, znam da garancija ne podrazumeva i podršku, ali opet..
koji je socket? bios ne može da se updateuje?

Nazad
Vrh Dno