Šta je novo?

Amd FX-6200 VS amd FX-6300

BOTULE

Cenjen
Učlanjen(a)
08.02.2013
Poena
154
ljudi trazim strucan odgovor :D imam fx6200? zanima me kolika je razlika izmedju njega i 6300? i da li je to pametna investicija, posto ja komp korisitm iskljucivo za net, sitne programe i najvise za igre? interesuje me da li cu primetiti neku razliku?
a ujedno i daj te mi neki predlog za am3+ plocu do nekih 80e :) :) :banana:

pojavio mi se problem sa mojom grafikom :D tacnije kad sam sklopio konfiguraciju ovu novu a ostavio moju straru grafu (koja nije koristena neka 2 meseca) kad sam digao sistem i instalirao drajver za grafiku na prvom resetu mi baca plav ekran ili zaledi crnu sliku? :D ima li joj pomoci ili smrdi na novu?

Ne verujem da je mogla da crkne od stajanja :) Promeni pastu i ocisti kuler, pa probaj opet ;) Ili reinstaliraj sistem :)

Probaj sa drugim driver-ima,tj.ako si instalirao poslednju verziju,vrati se na na jednu ili dve pre te...najverovatnije te oni zezaju....

ne greje se ona hladna je kao led nekih 15 stepeni sto je smesna temperatura! probao sam sa 3 sistema isto se desava i kad instaliram orginalni drajver i kad instaliram skinut sa nvidia sajta, i na 2 ploce sam probao! i necee! ona bez drajvera radi najnormalnije cim instaliram drajver i naravno on mi trazi reset ja resetujem krene da dize sistem ili mi izbaci plavi ekran al na sekund nmg nita da procitam ili mi zaledi sliku i stoji crno sve i posle nekog vremena se se resetuje i opet ponovo i ponovo i . . . :(

Nazad
Vrh Dno