Šta je novo?

AMD Fusion laptop + W7HP po ceni netbook-a (Toshiba Satellite C655D-S5133)

I zamenski računari su planuli. Priča da ima jedno jezgro je tačna ali se zaboravlja da su toshibini modeli sa sličnih karakteristika pre par meseci koštali i do 44 ooo

Lepo si mu rekao, ako si ;). On covek zapeo pa mrzi ceo Begrad i beogradjane zbog pisljivih maloprodaja , ccccc :d

dođi u NS i probaj da kupiš neku normalnu komponentu za komp pa ćeš videti zašto tako pišem. u NS-u imaš sledeće stvari za kupovinu (da dođeš u prodavnicu i da znaš da ćeš naći): najjeftiniji laptopi (osim u PC Practicu gde ponekad donesu neki alienware, ali bukvalno ga stave pored ovakvih iz naslova teme), socijala konfiguracije do 200€ sastavljene od prastarih phenoma X3 serije 8000 ili celerona 3300. ovi za oko 200€ već imaju i ati4350/nv9400 grafičke pa se smatraju gaming konfama :)D) i D-Sub monitora ko go*ana. Ako se desi da ima izuzetaka od takve ponude, a dešava se, onda kad uporediš cenu sa beogradskim izađe minimum 3-4000din više. srećom imamo milion kurirskih službi pa se nekako snalazimo

Pa takva je situacija u svim gradovima,pa i u Beogradu.Jednostavno postoje uvoznici koji prodaju robu manjim radnjama,koje opet uzimaju svega par komponenti uglavnom najjeftinije varijante da bi mogli da prodaju,ostalo rade po narudzbini i naravno po vecoj ceni jer i oni placaju dostavu robe.
Sto se tih konfiguracija i monitora tice,taj jeftini segment je i najprodavaniji jer u nasoj zemlji dosta ljudi imaju veoma niska primanja i mali deo novca jedva odvajaju racunar(i to uglavnom na rate/cekove/kredit itd)
Ne razumem zasto je problem naruciti nesto kurirskom sluzbom i za to platiti 200,max 500 dinara(toliko ja platio za haf912)ako je to sto kupujes sa sve isporukom jeftinije nego u tvom gradu?!

Ko što kaže kljaja, uđi u većinu radnji u BGu u nadi da ćeš kupiti nešto skuplje od najjeftinije robe baš tog momenta. Šipak! Ima negde ali mora da se naruči pa ti ostavi ime/broj/depozit. Nije BG meka za kupovinu kao što se misli.

Ko što kaže kljaja, uđi u većinu radnji u BGu u nadi da ćeš kupiti nešto skuplje od najjeftinije robe baš tog momenta. Šipak! Ima negde ali mora da se naruči pa ti ostavi ime/broj/depozit. Nije BG meka za kupovinu kao što se misli.

Pa mozda nije meka, ali je daleeeeeko bolji od ostatka srbije. Pocev od toga da na mobilne telefone u bg-u svi daju 1 godinu garancije, a u ns-u 6 meseci, a da ne spominjemo razliku u cenama, snabdevenosti itd. Samo ja ne mrzim bg zbog toga, nego volim da navratim, pa jos kad zavrse konacno most kod beske, iihaaaajj! :D Za 40 minuta smo u bg-u! ;)

Pa i ja sam u centru BGa za 40 min :D

Vrh Dno