sinisatodorovic
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 06.05.2012
- Poena
- 170
Ma ko ih sisa,pola Srbije ima rodjake u Austriji i Nemackoj.Kupujte tamo ,cak je i jeftinije.A oni ovde nek gledaju robu na rafovima!!
Ma ko ih sisa,pola Srbije ima rodjake u Austriji i Nemackoj.Kupujte tamo ,cak je i jeftinije.A oni ovde nek gledaju robu na rafovima!!
Imam ja, inace rade po skelama, i kad bi im rekao da kupe maticnu plocu kontam da bi mi donijeli plocu za kosnice.
***a zapalis na vikend u Bec ili negde, imas fine, povoljne pounde. Odes u soping odece, malo se prosvljas po sredjenom gradu, pojedes neki fin kolac, popijes finu kafu tu i tamo i kupis nesto hardware-a.Samo pazi, spremi tvrdi kofer.
Na kraju te izadje tu negde ali imas putovanje vise...
![]()
Na kraju te izadje ploča od 6k dinara, 1000 evra, u slučaju da si imao te pare, ako nisi onaj fazon probudiš se i jašeš radijator.
mislim da čekaju da rasprodaju sve FM2 pa tek onda da uvezu :S:
Do pre neki dan jedan od uvoznika imao na stanju Biostar Hi-Fi A88W 3D, i bukvalno ispred nosa mi prodato, verovatno bilo na kašikicu na stanju. Inače mislim da je ova skroz dobra za tu lovu naravno. I sad čekam još veći izbor, jer neću samo GB i Asrock da mi se nudi... Šta je ovo bree, MSI, Asus spavaju ili naši uvoznici neznaju da u FM2+ bodeš Trinity i Richlanda bez problema dok ne stigne Kaveri. Što je i logično da svi idu na FM2+ mislim ko sad kupi FM2 zaebo se onako baš...:d
Ja kao rešio da spakujem mašinu u MicroATX kućište, i zato se odlučim za Gigabyte onu od 7k što je bila u e**iju, kao malo bolja hd3 ili tako nešto, dok sam je detaljno pregledavao i još odlučivao šta kako, u roku od 5-10 minuta je više nije bilo u cenovniku, neverovatno, jel' to oni uvezli jednu ploču? Onda sam naručio sa drugog mesta ASrock extreme 4+ koja je ekstra ploča, i za nijansu veće kućište i dovidjenja, ja ne mogu da čekam da se skroz približi Nova Godina kada će biti totalna ludnica, i ne verujem da će uvesti još neku ploču pre Kaverija.
Prosto je neverovatno kako je globalno slaba ponuda FM2+ ploča, a pogotovo činjenica da mATX ploče nemaju skoro nikakvo hlađenje naponske jedinice, i neko bedno hlađenje južnog mosta. o ITX pločama da i ne pričam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari