minketa je napisao(la):Majku mu, sad mi je palo na pamet - na celom bench-u ni jedne ribe nema!
Je l' video neko ribu napaljenog overklokera?
Pozdrav
PJ je napisao(la):Momak, ajde probaj da ovo "ribe" zamenis adekvatnijom recju. Ipak su nam to koleginice ovde, zar ne?
Na Benchu ima vise registrovanih devojaka mada ne spamaju kao mi ostali :mig:, pa ih ne mozes primetiti. Naravno, name-ovi im nisu Sladja1979 i sl 🙂....mozda sam i ja zensko 😛.....hm, velika mi brada za to....
Nego jel probao neko ove qlere sa PIB AMDa?
Nisam ja AMD-ovac. Ja sam real-ovac, tj. uvek sam za bolje resenje (vrednost za potrosaca predstavlja odnos... bla bla marketing i ekonomija :beat: )Broz je napisao(la):Pa ima bar 6 meseci da sam ja kacio ovu sliku al nema veze🙂
Vidi vidi amd-ovci provalili retail pakovanje, pa neka je sa srecom😀
][V][ATRIX™ je napisao(la):Naravno kod ComTrade-a ne moze na malo da se kupi CPU, ali zato postoji njihov reseller: 3670901
Ako neko sazna jos nekog dobavljaca ovih box-ica za maloprodaju nek da info. 🙂
:wave;
denny je napisao(la):A to su koja jezgra? tbred?
3232607 imaju 2000+ box al je cena preko 100 i koje je jezgro nemam pojma
][V][ATRIX™ je napisao(la):Ja sam danas zvao Desk computers, i kazu nema, pa onda jos jedan drugi tel sto su mi u ComTrade-u dali, ali naravno "lepa i pametna plavusa" koja radi kao komercijalista nema pojma sta je to jezgro. "Jao, pa ja imam ovde samo cenu, i da li je BOX ili nije, i nesto eM Ha Ze.. (MHz)...." :rocket: :cuss:
Ma ne brini se, to ces moci da o'ladis i bez ikakvog coolera ili 'ladnjaka, samo prostim duvanjem u njegovom pravcu... 🙂denny je napisao(la):Samo me cudi onaj kuler tj sumnjam da ce to ohladiti ovo cudo, mada da negresim dusu nisam ga jos probao
da se nisi prevario za palomino 2000? ja sam gledao jedan 2000, i bio je tbread b. isto braon plocica, ne zelena, ali manje jezgro, i regularno prijavljena serijadenny je napisao(la):Ja sam po gradu potrazio ove box varijante.
Cene su razlicite a i jezgra. Uglavnom su svuda 1800+ tbredA a 2000+ su stara Palomino jezgra-bar je bilo tako kod svih koji su ove procesora od ComTrad-a imali.
I na kraju sam nasao u Pancevu 1800+ box , JUICB 80E
Samo me cudi onaj kuler tj sumnjam da ce to ohladiti ovo cudo, mada da negresim dusu nisam ga jos probao
Miroslav je napisao(la):da se nisi prevario za palomino 2000? ja sam gledao jedan 2000, i bio je tbread b. isto braon plocica, ne zelena, ali manje jezgro, i regularno prijavljena serija
Naravno da oce. Na nominalnoj freqvenciji. Proizvodjac je za to i namenio taj qler. Za O/C je ipak potrebno "nesto" jace. :beat:denny je napisao(la):Samo me cudi onaj kuler tj sumnjam da ce to ohladiti ovo cudo, mada da negresim dusu nisam ga jos probao
Miroslav je napisao(la):no problemo, od nedelje kad ti budem vratio cd, dobijes i stikere
imam stikere ali Xeon necu da dajem nikome! 😀 to mi je uspomena, i btw, imam ih samo 2 komLucas je napisao(la):Ajd ako ti je ostao neki viska...
recimo Xeon 🙂
Isto imam Chiftec, a ona rupica mnogo ruzno izgleda bez stickera... 🙁
Miroslav je napisao(la):imam stikere ali Xeon necu da dajem nikome! 😀 to mi je uspomena, i btw, imam ih samo 2 kom
sada samo atlon. p4 sam podelio ljudima ovde, ti mi ne trebaju 🙂Lucas je napisao(la):A sta imash sem njih - Anhlon/XP/Duron/PIV/neka_od_maticne_ploce/nesto_deseto... 🙂
Miroslav je napisao(la):sada samo atlon. p4 sam podelio ljudima ovde, ti mi ne trebaju 🙂
Lucas je napisao(la):AtlonXP?
Ajd ako moze da mi dash jedan takav...
:wave;
Jos te cekam za taj sticker... a i one ostale stvari 😉Miroslav je napisao(la):sada samo atlon. p4 sam podelio ljudima ovde, ti mi ne trebaju 🙂
CAR je napisao(la):Jos te cekam za taj sticker... a i one ostale stvari 😉
PM ne gledas?
ZaboraviJo... 🙂jaksa je napisao(la):A ti ne citas starije postove?
Sticker koji bi mogao biti tvoj je kod...?:d
Da ti pomognem, nije kod Miroslava.
Ajde javi se na tel.
jaksa je napisao(la):i tata bi sine
:d
Ako imas kuciste koje lici na tvoj avatar, veruj, i Athlon, obican bez XP sticker ce sasvim lepo da se uklopi
E, alo bre, nemo' da mi vredjas kuciste! Ne znas ti sta valja... 😉jaksa je napisao(la):I ja imam crno, big tower, nema boljeg, lepse mi je x puta od xaser-a
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari