Šta je novo?

AMD ATI Radeon HD3870

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
8800gt je 8800gt i neznam zasto u opste pominjes GTS.
Evo i za tebe jedan link
www.pinsoft.com/servlets/main

aj objasni sta si hteo sa ovim linkom. 4 posta ranije si tvrdio da 8800GT kosta 280evra, covek ti lepo rekao da moze da se nadje za 230, a ti sad postavljas link gde kosta 240 evra?:S:
a GTS pominje jer si ti naveo cenu za nju.

Hahahaaha...pa niko ne napada coveka nego pricamo o tome kako je trebalo napraviti da testovi i jednog i drugog tabora budu egal...svasta.

Pa i ja sam prethodna dva puta rekao zbog cega nije 8800gt testirana kako treba. Probaj da kupish jednu, pusti sta pise na itsvetu i ne gledaj datume stranih sajtova... jer, Radeon HD3800 je bio na vreme zato sto smo kartice dobili odmah nakon premijere u Varsavi, a NVIDIA se nije setila da posalje ni link za ftp za drajvere, a kamoli karticu. To sto je MSI imao sluha da posalje primerak bez obzira na zestok shortage, samo je njihov plus, ali se i to desilo dve nedelje nakon premijere... koja je po svemu sudeci bila paper-launch (ne smem da ti citiram mejl koji sam dobio iz PiN-a, ali recimo da je cela srbija dobila 50 komada 8800gt kartica koje su prerezervisane unapred od strane dilera (Čak 200 komada je bilo naručeno). I vi mi tu postavljate linkove sa itsveta. Manite me te priče. I pričate ribi kako da pliva u vodi. Naravno da znam da je trebalo da stavimo kartu na default, ali to nije moglo da se desi bez prolongiranja testa 3870, tako da smo uradili kako smo uradili...

sasvim je druga priča da 8800gt kartica na default kloku skoro da i nema, te da će najveći broj (preko 90%) ljudi ovde doći do overklokovanog modela. Ja sam u testu 3870, koji se smešno klokuje, poredio sa 8800gt karticom iz MSI-ja, takvom kakva je. i nema potrebe da se išta vama pravdam, lud sam što se uopšte raspravljam! :)

Niko ovde nikoga ne zayebava. U pitanju je bila konstruktivna kritika. Sto se odma žestiš ? Btw, koliko zahteva vremena spustanje takta ? Minut, mozda i manje...

Ne žestim se, nego se nerviram što ljudi koji su dugo uz benchmark ne razmišljaju nimalo pre nego što napišu nešto... Npr. o čemu si ti razmišljao kad si napisao ovo gore??? Koliko vremena treba da se spusti klok? Minut, da. Ali da se kartica istestira na def. kloku ili bilo kom drugom kloku, je isto kao da testiras poptuno novu, neku drugu karticu. Dakle novih 8 do 10 sati posla!!! U tajmfrejmu koji sam imao sa 8800gt, to ni tada nije bilo moguće.

Dalje rasprave o 3850, 3870 i 8800gt nastavite u odgovarajućim threadovima!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno