Evo ljudi, svi vikaju Krajsis, Krajsis, pa se posle cude kada do iste dodje!
Jeste tako ali je bolje optimizovana nego što sam očekivao

Naime ortak ima ploču kao tvoju,CPU kao moj samo je G1 revizija default na 2,3Ghz i Palit 8600Gt,2x1gb kingston DDR2(Elpida)na 800mhz I verovao ili ne igra leti na korigovanim High podešavanjima naravno AA nije uključen jedino gde je do sada zaštucalo je bila mapa sa tenkovima ali tu ima botova za medalju

Ne da mi da kloknem grafiku ali polako ja sam jako uporan:-devil-: Taj TestDrive je bajat naslov ne uzimaj ga kao merodavnu igru za ocenu igrivosti,Race je igra koja je optimizovana za šire tržište u poredjenju sa njom Life For Speed je tetris

Ne znam puno detalja o enginu koji koristi jedino me je ovako na prvu loptu oduševio DIRT ali samo grafikom igra kao igra je bleda slika Mcrae05 misliiim **** ih Travis Pastrana i oni bagiji nema snega u reliju?!:zgran: Otišao sam u off ako sam smorio brišite ovo!:-devil-: BTW Flight srećan lov

E da kada dodješ do mape na kojoj se pojavljuju specijalci sa nano odelima snimi neki dobar screenshot da bi znao o kojoj se mapi radi reći ću ti da je na groblju i ti trebaš da ih središ da bi sleteo avion koji te vodi na sledeću mapu značii mrak ti si sam i ...UŽIVAJ MALO U IGRI BRE sačekaćemo za toliko