playahater
Čuven
- Učlanjen(a)
- 23.09.2003
- Poena
- 619
Uzeo sam skoro Xp 2400+ sa tbredb jezgrom,abit nf7-s,2x256DDR333,radeon 9000PRO, pa je naravno doshao trenutak overclocka!-Trenutno radi na 14x145 a memorija na 290....i...ne mogu da se pozalim ali posle toliko hvaljenja tbreb i abita javila se radoznalost! roll -Mene interesuje da li bi moglo tu josh neshto da se "ubudzi",jer ja sam samo smanjio mnozilac i povecao "malo" magistralu tako da to i nije neka nauka;ne znam da li da diram napon i do koliko smem da idem;tako dje sam chuo da je moguce dizati napon na grafichkoj karti pa ne znam da li bo bilo pametno da ja to chachkam!
Ovo su,u principu izivljavanja jer PC za sada radi super!- (nije neki oc ali je "prosho" 3d mark opushteno)
E,da,uzeo sam,prvo xelo(valjda se tako pishe) pa nije htela da radi sa abitom,onda sam zamenio za neku drugu tog tipa(nije neka renomirana firma) koja shljaka!
Ako nekom nije problem i cimanje moze chak da i mi posavetuje!
HVALA happy
Ovo su,u principu izivljavanja jer PC za sada radi super!- (nije neki oc ali je "prosho" 3d mark opushteno)
E,da,uzeo sam,prvo xelo(valjda se tako pishe) pa nije htela da radi sa abitom,onda sam zamenio za neku drugu tog tipa(nije neka renomirana firma) koja shljaka!
Ako nekom nije problem i cimanje moze chak da i mi posavetuje!
HVALA happy