Šta je novo?

AMD Athlon X2 4850e

• Začetnik teme Začetnik teme Nemo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne.

Ne podrzava dual core procesore.

Ako imas makar neku kintu (~100e) prodaj to i kupi nesto polovno dvojezgarno. Single core vise nije ni za youtube. :/

Ne podrzava dual core procesore.

Ako imas makar neku kintu (~100e) prodaj to i kupi nesto polovno dvojezgarno. Single core vise nije ni za youtube. :/

O cemu ti pricas kakav singl core pa lepo ti pise u naslovu x2 4850e to je prijatelju dual core ali kao sto neko vec rece nije ista platforma u tome je poenta, i kakvih 100e ko je uopste pominjao te pare , za 100e moze da kupi i quada i plocu a ne nekakav dual core.

O cemu ti pricas kakav singl core pa lepo ti pise u naslovu x2 4850e to je prijatelju dual core ali kao sto neko vec rece nije ista platforma u tome je poenta, i kakvih 100e ko je uopste pominjao te pare , za 100e moze da kupi i quada i plocu a ne nekakav dual core.

To za single core, nije se odnosilo na ovaj procesor, pročitaj još jednom i shvatićeš poentu. (Fino je gore napisao da je dual core!)

^^ Prijatelju(!), ne znam cemu takvo nepotrebno uzbudjenje sa tvoje strane.
Covek koji je trazio savet je razumeo sve sto je pitao, samo nije imao u vidu da njegova ploca podrzava jedino single core. Na stranu to sto nije dovoljno upucen.

^^ Prijatelju(!), ne znam cemu takvo nepotrebno uzbudjenje sa tvoje strane.
Covek koji je trazio savet je razumeo sve sto je pitao, samo nije imao u vidu da njegova ploca podrzava jedino single core. Na stranu to sto nije dovoljno upucen.

Ok sorry mada nigde nije precizirao ni da je njegova ploca ni da je njegov procesor...🙂 sustina po meni je bila kao sto je neko vec rekao da je platforma totalno promasena pa nema ni potreba za daljom raspravom , tu mu je lepo vec sve objasnjeno @Gilee Socket 754 i socket AM2, niĐe veze..

Nazad
Vrh Dno